Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Sem si pa sama kriva, ker hodim pozno spat (cca ob polnoči). Ampak enostavno ne morem it prej..sem bolj nočna ptička.
, ker sem od naše veselke dobila glasbeni lok za na ležalnik. Nia je čisto navdušena, vriska in boksa v plišaste igračke, očarana nad tem, da šeklajo in da želvica igra, če jo pocukaš...čist je notr padla, že eno uro se tako zabava, da jo je res užitek opazovati. Ta lok od tiny love je res super, priporočam. Veselka, ne vem kako naj se ti zahvalim. Takoj ko bom lahko slike naložila na računalnik, vam pokažem kako se ima fajn.
.
so mali srčki
in vsak je še ekstra posebej in najbolj lep za svojo mamico in atija.
.. joj so zgodnji ti naši
in nezmožna za karkoli. Sicer je pred tem spal 8,5 ur, kar je nov rekord, ampak tega nisem izkoristila, ker hodim pozno spat... pa sem mu prižgala vrtiljak in je 20 minut gledal živalce nad glavo in zraven brcal z vsemi štirimi in še kak zvok navdušenja spustil, potem pa zaspal za še 3 ure
v dm-ju videl univerzalno pokrivalo, ki naj bi šlo na vse vozičke za 5 EUR. pa sva vzela in gre na našega (jane slalom pro)