Mož*
|
Anitka, Dolenja, Veselka, da ne boste mislile, da so tele kumarice, pa to, kaj nenavadnega Po prvi sva sicer planirala čim manjšo razliko, ampak saj veste, kako to gre, če ni Potem mi je bilo vsak dan bolj slabo, pa sem imela neke ideje o žolčnih kamnih, pa o karcinomu želodca; potem je po treh mesecih mojega teženja (in napovedovanja prerane smrti) taščica ustrelila: " A clear bluea pa nisi naredila"? Je bilo vse plavo, ginekologinja pa je takoj nato videla v 14. tednu nosečnosti. Tanik, res imata podobne zgodbe. Tudi naš je po 2-3 dneh neprestane budnosti potem skoraj ves dan spal (pri cca 2 mesecuh); ker ima ravno mesec dni prednosti pred tvojim. Danes je naš star 3 mesece in začuda je tudi danes že drugič zadremuckal, pa tudi noč je bila boljša. Po tem, kaj je počel včeraj, ... Sicer pa je danes prvič spal v čudovito mehki (snežno-beli) Nextovi spalni vreči; spodaj samo še bodi in bil zjutraj mega pokakan. Plenička tokrat zdržala (Pampers - Active fit, the best plenica. Sicer uporabljam bombažke, ampak sem zaradi nove spalke tokrat uporabila pampersko).