špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Martina25 lepo da se mal oglasiš. A fantka boste mel? Ja super , mi tud baje. Kako se pa počutiš, a si doma? Pa za Tjašo da je shodila, itak ni nč narobe, baje da majo čas do 20tega meseca. Nm so pa kanto ukradl . Sej ne vem , morm še mal pogledat okol če kje leži sam mi je pa čudn, kr neki.Nova pa stane okol 50 €, pa sm klicala enga gospoda tm na Publicusu pa je reku da naj še mal okol pogledamo pa če je ne bo da bomo že neki zrihtal. Ma upam, da res, k 50€ pa res ni mal. Estrella a sta se kej zmenile kdaj? ma svašta.. a zdej že kante kradejo???!!! Ja ne moreš verjet kaj vse kradejo. Prejšnji teden so v vasi moje mame kradli iz zaklenjenih barakic oz. garaž vaščanov, ki jih imajo na parcelah njih, vinogradov vse živo (naše se niso taknili). Akumulatorje iz traktorjev, sedeže traktorjev, nafto, macole, motike...... En je klical policijo in so začeli preiskovat, potem pa se je ena vaščanka spomnila, da je vidla v tistih dneh en golf neznanih ljudi, ki so se vozili po kolovozih v bližini teh parcel in si je ker ji je bilo najbrž malo sumljivo zapomnila reg. tablice, tako da policaji niso imeli nobenega dela. Obiskali so jih na domu in našli vso pogrešano robo. Tako, zdaj pa naj grejo sedet zaradi tistih par akumulatorjev, folk zmešan Pa za tisto vaščanko, ki si je zapomnila registrsko nina7, upam, da kje najdete nesrečno kanto... Pa ne moreš verjet, no...
|