špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Spali smo spet za en dr.ek Danes je Gregor spet trmaril v vrtcu - pišuka, je to en trmast otrok!!! Komaj sem ga toliko umirila, da je malo poglodal kifeljček, ga je spet prijelo: vrgel je krožnik na tla, za njim pa še kifeljc! Ko se je spet malo "naglihal", sem se raje po hitrem postopku poslovila in pobrala, ampak - ni vrag - mulo me je s kotičkom očesa videl, ko sem zaprla vrata in začel spet vreščat Sem spakirala iz vrtca, kot bi mi gorelo za petami I'm sorry, saj ga imam rada iz vsega srca, ampak vseeno se mora navadit, da ne more večno trmarit! Zdaj samo čakam, da me pokličejo, naj pridem po sitnobco... Upam, da se je umiril in se bo lepo igral, itak grem malo pred enajsto v vsakem primeru tja. Štos je, da sploh ne joka od bolečine ali stiske, ampak je to njegovo slavno trmasto vreščanje, ko mu nič ni prav. Rabim še 1 kavo in dva Lekadola in kako je bilo potem, ko si ga šla iskat? Je še dolgo trmaril? Ja, je imel še 3 izpade, ampak me niso nič klicale. Je pa začel jokat, ko mu je hotela vzg. dati malico, no, itak sem potem že jaz prišla.
|