Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
spanje kot ponavadi.. ne vem no, kdaj bodo spali ceeeeelo noč, brez zbujanja..
Včeraj sem spet migala, mater bom mela na morju kondicije kot leopard, ampak zdej me pa matra celo uro skakat.. no vsaj kile grejo dol , sam kaj ko se pol nažrem večerje
no a smo zmenjene za ob 18h 20.12.09 ?? kateri bowling ?
za vztrajno miganje. Kar se mene tiče, mi ura in datum ustrezata, glede lokacije mi je pa vseeno. Osebno žal ne poznam ne bowlinga v BTC, ne tega v Dravljah.
men osebno bolj paše BTC ker vsaj vem kje je BTC, za Dravlje se mi pa sanja ne kje je to.. Moj gre pa itak fajt gledat tud v LJ, tak da morem še varstvo za Nejčka zrihtat.
a to gre gledat WFC? moj je tudi hotel, samo potem nimava varstva za miško
Ja mr.M gre tole gledat , je hotu z mano, pa sem rekla da grem z vami, ker lani sva šla skup gledat (men sicer nezanimivo), _Nejca bo pa mami pazla, sam se morem še zmenit, ker ga bo že v petek imela,ker imam jst predstavitev, mr.M pa zaključek, pa havla bogu je vse samo zvečer,bo itak spal..
no a smo zmenjene za ob 18h 20.12.09 ?? kateri bowling ?
za vztrajno miganje. Kar se mene tiče, mi ura in datum ustrezata, glede lokacije mi je pa vseeno. Osebno žal ne poznam ne bowlinga v BTC, ne tega v Dravljah.
men osebno bolj paše BTC ker vsaj vem kje je BTC, za Dravlje se mi pa sanja ne kje je to.. Moj gre pa itak fajt gledat tud v LJ, tak da morem še varstvo za Nejčka zrihtat.
a to gre gledat WFC? moj je tudi hotel, samo potem nimava varstva za miško
Ja mr.M gre tole gledat , je hotu z mano, pa sem rekla da grem z vami, ker lani sva šla skup gledat (men sicer nezanimivo), _Nejca bo pa mami pazla, sam se morem še zmenit, ker ga bo že v petek imela,ker imam jst predstavitev, mr.M pa zaključek, pa havla bogu je vse samo zvečer,bo itak spal..
jaz grem pa v v soboto 19.12. žurat s sodelavkami zdaj imam vse vikende zafilane
jaz grem pa v v soboto 19.12. žurat s sodelavkami zdaj imam vse vikende zafilane
jst bi imela 18.12. zaključek z Justom,pa sem ga odpovedala zarad ene predstavitve, 19.12. gremo s kolegicami ven, 20.12. pridem v LJ.. ta vikend v petek gre moj na RD od best frenda, v soboto bi naj mel s poslovno enoto zaključek, sam dvomim da bo sposoben še kam od petka..tak da sem cel vikend doma, bova z Nejcem jelko okrasila.
jst bi imela 18.12. zaključek z Justom,pa sem ga odpovedala zarad ene predstavitve, 19.12. gremo s kolegicami ven, 20.12. pridem v LJ.. ta vikend v petek gre moj na RD od best frenda, v soboto bi naj mel s poslovno enoto zaključek, sam dvomim da bo sposoben še kam od petka..tak da sem cel vikend doma, bova z Nejcem jelko okrasila.
že? da jo ne bo prehitro obral!
ma ja ..Nejc obožuje lučke, pa kroglice (upam da jih ne bo dol pobiral), in bova itak sama za vikend, pa bova okrasila
mi smo jo postavili že v petek lučke so zakon
ja že lani so bile, lani je še samo plazil in sem jo dvignala malo višje, letos pa ne vem kam naj jo dam
eno že imam
punce kar pravte??
ja jst sem vedn ZA,ko je hrana v igri
špelin, estrella???' in ostale.........
JAAAAAAAAAAsem za. Katy pa tud, v to sem sigurna
Seveda sem za
Tudi pri nas bodo kar naprej fešte: 17. z vrtcem, 18. Dedek Mraz v službi, 19. gre velika pika bowlat z mažoretkami, pa na večerjo s kolegi, 20. grem jaz...
punce a ne bi me šle raje nekaj na večerjo? potem pa lahko gremo na bowling?
ja, ker jaz bom lačna
eno že imam
punce kar pravte??
ja jst sem vedn ZA,ko je hrana v igri
špelin, estrella???' in ostale.........
JAAAAAAAAAAsem za. Katy pa tud, v to sem sigurna
Seveda sem za
Tudi pri nas bodo kar naprej fešte: 17. z vrtcem, 18. Dedek Mraz v službi, 19. gre velika pika bowlat z mažoretkami, pa na večerjo s kolegi, 20. grem jaz...
jaz sem pa včeraj dobila paket iz Anglije (Natural History Museum)- za dedka mraza za Gašperja. ene dinozavre za barvat z akrilnimi barvami, ki jih pri nas žal ne prodajajo. Se je dedek mraz res potrudil, da bo dobil točno tisto, kar si želi
jaz sem pa včeraj dobila paket iz Anglije (Natural History Museum)- za dedka mraza za Gašperja. ene dinozavre za barvat z akrilnimi barvami, ki jih pri nas žal ne prodajajo. Se je dedek mraz res potrudil, da bo dobil točno tisto, kar si želi
bravo dedek mraz... kolk pa pride poštnina?
bravo dedek mraz... kolk pa pride poštnina?
13 funtov, 12 pa je bilo darilo ...manj kot poštnina
Joj ta Nodi mi bo živce požrl , Nia bi ga skoz gledala in kak se spomni govori še Nodi, še Nodi... , že vse na pamet vem
Zdaj sem se fajn najedla in grem pod odejo in pred tv. Nočko
sva na istem z nodijem ampak še ni tak hudo, pri nas Taja že tudi vse na pamet ve, kr govori, kaj je na vrsti
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
Joj, se moram pohvalit...po vseh mukah , tegobah, sekiranju in psihirNJU, PREKLETIH BIROKRATIH IN NE VEM ČEM ŠE...ZAČNEM JUTRI URADNO DELAT..NIČ VEČ SKRIVANJA , vsaj usposabljanje je šlo skozi, tako da točno do porodniške uradno od jutri v pisarni .
Veljam pa za svetsko čudo na mariborskem uradu za zaposlovanje in me kr z zanimanjem gledajo in kr vsi postopki so bli naekrAT IZVEDLJIVI PREJ... kAJ JE to ze ena, ki bi tri mesce pred pdp jem še rada šla delat??? so me pohvalili, in izkazali spoštovANJE kr eni štirje uradniki, ...da takih je pa pri njih, malo oziroma nič - žalostno.
pa saj mi nič ne manjka, ne?
No, upam, da ste vesele zame...
čestitke čmrlilika!!!!!
jaz sem bila tudi na usposabljanju in mi je bilo prav super!
Hvala. vem zate ja. no midve s šefico tole usposabljanje malo izkoriščava zdaj...delala sem itak prej na skrivaj..j ga...če ni blo druge možnosti.
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
Joj, se moram pohvalit...po vseh mukah , tegobah, sekiranju in psihirNJU, PREKLETIH BIROKRATIH IN NE VEM ČEM ŠE...ZAČNEM JUTRI URADNO DELAT..NIČ VEČ SKRIVANJA , vsaj usposabljanje je šlo skozi, tako da točno do porodniške uradno od jutri v pisarni .
super za službo in tudi za tvojega !
Hvala, zdaj še samo pestike da pri lubiju rata.
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ne vem ali sem kaj spregledala, kako je sedaj s tvojo službo?
pogodba mi poteče v petek, ampak me bojo še obdržali, ker potrebujejo pomoč še v računovodstvu. delala pa bom preko študenta, ker še mam status. sicer bo precej manj dinarčkov, ampak samo, da so!
točno .bolje išta nego ništa
Kako je dragi?
bolje! včeraj so ga odpustili iz bolnice in pride mogoče že danes domov, če se bodo vzdrževalci danes vračali iz nemčije. držim pesti, da res pride danes
no super, držim pesti, da ga že danes pocartaš pa da bo potem čist zdrav.
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?