špelin@
|
Čer Javljam se s polnim vampom kostanja Gremo po vrsti. nina7, sprašuješ, kako je z nočnim spanjem. Zadnje tedne katastrofa. No, saj nikoli ni bilo ravno super. V zadnjem slabem letu in pol bi lahko na prste obeh rok preštela noči, ko smo uspeli spat 4-5ur v kosu Aja, sem glasovala zate na "miss buši". A to lahko vsak dan ali kako? Ker sem že zjutraj in zdajle ne morem več, ne dovoli nia5, lepo, da je Nia dobro spala Risanke. Pri nas: baby tv, Telebasjki, najbolj in absolutno pa obožuje Fifi in cvetličnike suzy85, Kako je z Evo? Joj, potem je dobila še vročino, božica mala Drži se Srčekgirll, za 2x odlično in 1x ok Meni je prav uganka, kako je lahko Gregi v vrtcu tako lepo zaspal sam, doma pa cel cirkus okrog spanja... No, tam verjetno zgledi vlečejo. Oooooooo, hojla, sesil praviš, da bo bolje v prihodnosti. Imaš kakšno novičko za nas? a) Nova služba. b) Jajček presenečenja. Odgovor a) ali b)? katy82, nate sem mislila prejšnji teden!!! Sem bila en štuk nad tvojim "štacjonom" - na obisku Vau, super fotke s poroke Čudovita nevesta si bila In kako je Lara zrasla Bi katera udarila kratek čvek? Smrdim po dimu, ker sem dve uri čvažila kostanj, grem pod tuš in pridem nazaj
|