Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
boste tist cajt pa name mislile da ga nardim
se matram eno zloženko zdej delat, da mi priznajo praxo.. dejte se mal spomnt na okrogle trebuhe in kako ste se pripravljale da teli naši čmrlčki pridejo vn, mam lih tako temo pa se mi zdi ogromno prostora za napisat, v glavi imam pa bolj malo 
....zdajle se je tolk časa jokala, dokler nisem prekinla z dajanjem krompirja in mesa ter dala ven zizo....pol ko je vidla, da si jo bom ven dala je pa začela am,am,am z nasmeškom na ustih in pogledom direkt v joško
drgač pa sam joška...
.. kr neki.. zadnje čase gre spat ob 20ih, potem se pa zbudi ob 22ih, 1ih, in 4ih. To je že zdej par dni. Pa joče v spanju in hoče cuzat. Nimam pojma kaj ji je? Danes ima tud čist rdeča lička. A je možno, da ji zgornji zobki ven hodijo, ker ima čisto belo dlesen? A je možno, da ima zato rdeča lička??
Mojo vrjetn glih kap preden do Celja prideva!?? No jo, mogoče se bova vseeno skorajžle? Imamo pa naslednji dan eno poroko vna Primorskem, tako da bo ful ene vožnje... Bi bilo fino, če gre še katera iz gorenjske, da se skupaj peljemo???!