uršika***
|
Mi smo pa danes jedli za kosilo takole: Puranje meso in veliko zelenjave iz domačega vrta(stročji fižol, korenje, paradižnik, paprika, brokoli, por) Vse skupaj popražim na kapljici olivnega olja, zalijem z vodo, solim in zdušim. danes sem pa prvič vkuhala še malo pšeničnega zdroba, ki je vse skupaj zgostil . pasiram, ker je naš frajer še škrbast . Jaz mu dam vsak dan meso, zaradi železa- tako mi je rekla zdravnica. jutri bom mesu in zelenjavi dodala lečo ali pa rižek ali krompir. popoldanska malica: 4nektarine in dve banani- 2dl od tega dobi ati, ostalo Alen. Aja, njemu dam še riževe kosmiče not, da malo zgostijo. Seveda spasirano A je katera že dala testenine?? Kaj pa rumenjak??? jaz sem ga že uvedla, sem mu zadnjič kar na pončko vrgla cel rumenjak, pa umešala, je papcal k velik, ni bilo nobenih problemov- sem mu že prej počasi dajala po mičkeno. kaj pa Corn flakes?? ananas? Dajte res napisat, kaj vaši jejo, se mi zdi, da bi mu lahko dala že kaj novega, pa se ne spomnim. Res dobra tale ideja s pisanjem jedilnika Zvezdica Dobrodošle vse nove pa če katera samo bere, se naj še opogumi, ne grizemo vedno je fino poslušat še kakšeno novo zgodbico januarčkov, ker so si toliko različni- mamice in dojenčki Gaja luštkan cukerček
|