|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: TISTE ,KI STE RODILE PRED KRATKIM V PO 31.8.2009 18:11:08
|
|
|
|
Hope2
|
Jaz sem rodila lani novembra, nisem dobila nobene kozmetike. Dobila sem le nekaj vzorčkov za otroka
|
|
|
|
|
RE: TISTE ,KI STE RODILE PRED KRATKIM V PO 31.8.2009 18:37:24
|
|
|
|
piule
|
rodila letos januarja,dobila sem vzorčke otroških kremc,šamponov,tekoče milo,intimni robčki in še par malenkosti,ma saj za tiste par dni kaj pa potrebuješ več????komot prideš skoz sam z vzorčki
|
|
|
|
|
RE: TISTE ,KI STE RODILE PRED KRATKIM V PO 1.9.2009 11:04:40
|
|
|
|
verona
|
Pozdravljene, Torej ko sam ja rodila v Beogradu sam dobila celu kolekciju nivea sa ruzakom. Bilo je svega od krema do šampona.
|
|
|
|
|
RE: TISTE ,KI STE RODILE PRED KRATKIM V PO 1.9.2009 11:09:17
|
|
|
|
kasso
|
v PO dobiš vzorce in še to mogoče ne vse, če kateri dolgi prsti kaj poberejo iz paketov.
|
|
|
|
|
RE: TISTE ,KI STE RODILE PRED KRATKIM V PO 4.9.2009 11:37:32
|
|
|
|
Žaži
|
Ja, dobi se ena škatla z darili, noter so reklame, pa kar nekaj vzorčkov kremic in šamponov, en lonček, steklenička, slinček in podobno.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiPoglejte, kako se med porodom premaknejo k...Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kako otroku izbrati ime?Ime človeka zaznamuje. Ima velik vpliv na življenje in osebnost. Vzemite si dovolj časa in v miru premislite, kakšno ime...
Zadnje s foruma
Cista.
пеперутка16
Ste imeli med nosečnostjo veliko/e cisto/e na jajčniku in kaj se je z njo/njimi zgodilo?