Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

...pri nas je stanje groznega obojestranskega pogrešanja
....ko odhajam v službo mali spi,ko pridem spi tak da se zjutraj naužijemo en drugega
...ju3 imamo popoldne posvetovalnico,pol grem pa delat...pooooooool pa do ponedeljka ne
...
? Jaz dajem še do 29/9 mellin2
, pa vredu glavno da se vsede....ostalo je vse ostalo pr istem, najprej so me prestrašli da z njenimi gleženjčki nekaj ni vredu, no zdaj so to ovrgli, in imamo novo diagnozo naša pupika ma eno stopnjo hipotomije (nevem če sem prav napisala), pa še zmanjšan mišični tonus, tudi zelo prožne vezi v gleženjčkih, tako da takrat ko jo postavljamo na noge se ji čist spodvijejo....mislim....pol je blo še par vprašanj na temo, zakaj tako pozno hodimo na terapije (hallo smo v službi) in zakaj ne delamo polovičnega delovnega časa (halo s čim pa naj financiram varuško, oz. pol dam ves zaslužen keš za varuško )...no pa nima veze v glavnem.......take izjave me spravljajo v jezo....kaj sploh sprašuje zakaj hodimo tako pozno na terapije.......pa zmeraj moram razlagati zakaj nismo prišli že prej .....mislim........mene sploh več ne zanima kaj mi pripada ali ne pripada, ali bodo moji pritožbi ugodili ali ne, ali bo mi pisala še nevem kake izvide....punce, jaz vam povem da edino kar si želim da moja punčka že enkrat vstane ob opori....... Pa saj jaz vem da bo hodila, mogoče bo celo kakšna huda tekačica