Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

...jaz niti slučajno ne dovolim da se ga vodi za roke pri hoji...čakam da se sam spusti
.....tudi P mi je tko povedal in zdej baje ni nič narobe če ne shodi do 18 meseca....
...
pa do konca... to je pa res treba kr usta z roko držat zaprta... eni imajo take ideje da samo gledaš... dobro, vsak ima svoje mnenje in to zelo spoštujem. ampak naj ostali še mojega!!! skoraj ničesar nisem mogla povedat brez da bi me kdo prekinil oz. grajal moje mnenje... mislm! pa saj sem samo svoje ideje delila z drugimi... jaz sem vljudno poslušala ostale in zastopila njihovo plat, moje mnenje pa so nekatere "pametne" mamice kar preglasile... joooooj sm jezna... poleg tega sem seveda namestnica predsednice sveta staršev za naš vrtec (ker smo le en izmed mnogih vrtcev) ...in sem sicer rada to, ker vem, da se grem to le zaradi moje hčerke... ostali pa so se te naloge izogibali kot da to ne bi bilo v dobrobit njihovih otrok... ehhh!
, ko si vedno tako pozitivna in vzpodbudna.