Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

kar slino debelo požrl, a že kar, ali kaj?
Danes se lotim še pranja prevlek na vozičku (je tak kot bi ga od Strojanov dobila, ker je bil od septembra kar v garaži parkiran, pa se je samo prah gor nabiral
Zlomljen?
. Zdravnica je rekla, da je motorično zelo spreten in da zaradi tega pač malo "trpi" njegova retorika..ampak da ni nič hudega. Važno, da razume..sem si kar malo oddahnila..Je imel pa malo reakcije na cepivo..zvečer je dobil vročino, ki se je vlekla do zjutraj. Je bila pa minimalna..samo sitkan je bil pa full..pa po nogici se non stop praska. Bo že, važno, da smo dali čez..
vse delam sama... kuham, pospravljem, čistim, likam in urejam 2 otroka .. Hvala bogu, da imam super
Mislim da je tko prov no, se spomnim ko sem jaz imela fobijo za vožnjo z avtom so mi rekli samo vozit in vozit pa bo bolje in je, pa sklepam da je pri tem tudi tko...