|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '''''''''''''''''''''''''...
21.5.2010 12:17:45   
Zoja Miša
U Gajka, hvala za tele podrobne informacije, sem kar malo pozabila, da se ne moreš do Pirana paljeti in za tale mini bus tudi vedela nisem...super, sem ravno zadnjič rekla, da bi bilo fajn Kajo Lino z busom peljati kam. Čeprav zna biti gužva...ampak kdaj pa ne bouser posted image . Kam lahko potem gremo jest...poveš še enkrat ime kakšne fajne gostilne in kja je, prosim. Hvala!

Krysia, ne se sekirati zaradi krega...saj je vedno kaj, kar jim ne paše...pa ti kar povej svoje...

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
21.5.2010 12:20:51   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

U Gajka, hvala za tele podrobne informacije, sem kar malo pozabila, da se ne moreš do Pirana paljeti in za tale mini bus tudi vedela nisem...super, sem ravno zadnjič rekla, da bi bilo fajn Kajo Lino z busom peljati kam. Čeprav zna biti gužva...ampak kdaj pa ne bouser posted image . Kam lahko potem gremo jest...poveš še enkrat ime kakšne fajne gostilne in kja je, prosim. Hvala!

Krysia, ne se sekirati zaradi krega...saj je vedno kaj, kar jim ne paše...pa ti kar povej svoje...

Seveda se lahko pelješ do Pirana. Čisto na začetku je parkirišče, seveda za plačat, sredi tistega klanca je pa še ena velika parkirna hiša.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
21.5.2010 12:32:15   
clara23
tejkaz, raje celo popoldne lenarita na sedežniuser posted image . Jaz bi že..

Moj je pa baje za jutri popoldan zrihtal varstvo, tako da greva po dolgem času v kinouser posted image . V nedeljo jo pa mahnemo v čatežke topliceuser posted image .

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
21.5.2010 12:35:39   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: clara23

Moj je pa baje za jutri popoldan zrihtal varstvo, tako da greva po dolgem času v kinouser posted image . V nedeljo jo pa mahnemo v čatežke topliceuser posted image .

Clara, rada greva v hribe, če le lahko. Dopoldan se bova učila, popoldan na Ratitovec, zvečer pa tudi midva v kino. Sam še ne veva kaj in kam.
In uživajte v Čatežkih, boste videli, ne bo vam žal.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
21.5.2010 12:37:53   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Clara, rada greva v hribe, če le lahko. Dopoldan se bova učila, popoldan na Ratitovec, zvečer pa tudi midva v kino. Sam še ne veva kaj in kam.

čakam na tist večer ko bova tud mi2 spet "hodila" v kino, lepo noge v luft, pirce al pa kaj drugega in zalaufat projektor..punci pa spita ja, o ja..

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
21.5.2010 12:42:32   
clara23
Midva in hribi smo pa čisto no gouser posted image user posted image . Sva bolj morski tip človekauser posted image .

Verjamem, da bomo uživali..upam samo, da ne bo gužveuser posted image . Drugače pa tudi mene danes zvečer in jutri zjutraj čaka učenjeuser posted image .

Kaj boste kaj kuhale danes? Pri meni se cmari pečen krompirček in puranji zrezki..zraven bom pa paradižnikovo solato naredila..ampak mi kar nekaj ne paše in mi je žal, da se nisem lotila česa drugegauser posted image Zdaj pa bi rada slišala kakšno kosilo boste imele ve, da si bom malo sline cedilauser posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
21.5.2010 12:45:43   
clara23
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

čakam na tist večer ko bova tud mi2 spet "hodila" v kino, lepo noge v luft, pirce al pa kaj drugega in zalaufat projektor..punci pa spita ja, o ja..

ma saj pri nama se tudi to tako redko zgodi, da je skoraj večja možnost, da zadanem na lotuuser posted image user posted image Se kar vsi držijo načela: "Tvoj otrok, tvoja skrb, papa tvoj prosti čas"user posted image . Kar je seveda res in prav..ampak kakšen dan samo za naju dva bi pa res prav prišel..

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
21.5.2010 12:51:05   
tejkaz

Čak, še prehitr bo minilo. Lani sem bila skoraj na istem (ok, s to razliko, da Eva ni imela takšnih težav s kožo) na noč sem pa vseeno vstajala neštetokrat (no, saj to še zdaj), sem si tudi želela samo da bo tole mimo, da bova imela en večer zase. Da bova skupaj nekam šla in si vzela par minut zase. No, pa je ta dan tukaj. Kot bi mignil. Svojega moža še jaz zelo redko vidim, in mi bo tale vikend prav prišel. Včeraj je iz službe prišel reci piši 23.30. Sem morala ponj, ker nobena trola ni več vozila. Danes je šel že ob pol šestih in mi že cel dan obljublja da bo doma najkasneje ob 16.00, da se poslovi od otrok. Še malo pa bomo nekam obesili njegovo sliko user posted image

Tako da, Anita, saj bo. Punci se bosta kmalu naučili spati, in tudi vidva bosta enkrat prišla do svojega časa zase. Držim pesti, da bo to čimprej.

< Sporočilo je popravil tejkaz -- 21.5.2010 12:52:25 >

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3608
21.5.2010 12:55:41   
anita goitan

Čak, še prehitr bo minilo. Lani sem bila skoraj na istem (ok, s to razliko, da Eva ni imela takšnih težav s kožo) na noč sem pa vseeno vstajala neštetokrat (no, saj to še zdaj), sem si tudi želela samo da bo tole mimo, da bova imela en večer zase. Da bova skupaj nekam šla in si vzela par minut zase. No, pa je ta dan tukaj. Kot bi mignil. Svojega moža še jaz zelo redko vidim, in mi bo tale vikend prav prišel. Včeraj je iz službe prišel reci piši 23.30. Sem morala ponj, ker nobena trola ni več vozila. Danes je šel že ob pol šestih in mi že cel dan obljublja da bo doma najkasneje ob 16.00, da se poslovi od otrok. Še malo pa bomo nekam obesili njegovo sliko user posted image

Tako da, Anita, saj bo. Punci se bosta kmalu naučili spati, in tudi vidva bosta enkrat prišla do svojega časa zase. Držim pesti, da bo to čimprej.

o hvala, paše to za dušo

Čak a Jašo pa Evo doma pustiš v takih primerihuser posted image .šla po moža ponoči

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 21.5.2010 13:01:46 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
21.5.2010 14:06:03   
tejkaz

Čak a Jašo pa Evo doma pustiš v takih primerihuser posted image .šla po moža ponoči

Imam taščo in tasta dva nadstropja višje in sem samo babyfon nesla.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3610
21.5.2010 14:07:34   
Ryssa
ojla, spet je petek user posted image

tejkaz čestitke za službo user posted image

vilika imava isti problem, kar se službe tiče. Tudi za naju se bo nekaj našlo.

krysia user posted image za kreg. Pri nas pa tast in tašča nista že en mesec prišla pogledat svojega edinega vnuka. Mi pa k njim ne moremo zaradi vremena, zunaj piha, dežuje, notri pa ne moremo biti, ker kadijo user posted image

Zoja miša user posted image za operacijo, saj bo, punca je pogumna. Pa boste dali to čez in mir. Še dobro, da ima takšno "napakico" da se jo da odstranit z operacijo, bolj je hudič če ima takšno ki se je ne da odstranit. Če razumeš...

katja dr. maslarjeva se mi je zdela zelo površna in nestrokovna. Ker je imel pač vse teste negativne, je kar odločila da ni alergičen in da ne rabi več nobene kontrole user posted image Probleme imamo pa take, tipične alergijske user posted image Poleg tega mi je za eno zdravilo trdila, da nemogoče da pomaga takoj, jaz pa sem trdila da pomaga takoj, ker menda ja vem iz izkušenj. Saj pa je moj otrok! In tam sem izpadla kot da lažem user posted image
No, otrokova pediatrinja mi je pa potrdila da imam prav in da se strinja z menoj.
Kar nekaj. Pa da ne govorim, da je bila še ena zdravnica zraven in da so me obe spraševale povprek, tamali se je zraven drl.....namesto da bi vsaj samo ena spraševala, tak pa sploh nisem vedela katero naj poslušam in kateri odgovarjam. Posledično je na izvidu vse narobe napisano.

gajka jaz sem za 19.6.

Tako, najbrž sem še kaj spustila, pa drugič.

Neposredna povezava do sporočila: 3611
21.5.2010 14:28:58   
Zoja Miša
Ja, Tejkaz, sem se tudi jaz spraševalauser posted image , zdaj mi je jasno. No, pa lep vikend, kljub učenju vama želim!

Ryssa, vem kaj misliš...

Lep vikend vsem...user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
21.5.2010 14:57:19   
tejkaz

Ja, Tejkaz, sem se tudi jaz spraševalauser posted image , zdaj mi je jasno. No, pa lep vikend, kljub učenju vama želim!

Punce, a ve mislite, da bi otroka sama pustila?? Saj veste da imam taščo zgoraj. Toliko me pa že poznate, da bi lahko najprej na to pomislile. Če ne bi mogel kdo paziti nanju, bi mož peš domov prišel.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3613
21.5.2010 15:24:54   
gajka

Seveda se lahko pelješ do Pirana. Čisto na začetku je parkirišče, seveda za plačat, sredi tistega klanca je pa še ena velika parkirna hiša.

Prejšnji teden je bila edina opcija parkirat v tisti garažni hiši Fornače, v katero zapelješ sredi klanca, ker na parkirišče spodaj lahko grejo samo z dovolilnicami (smo mi tudi mislili spodaj parkirat, pa nimaš več pogojev, da te not spustijo, so nas kar v parkirno hišo poslali), v mesto pa je tudi rampa in te ne spustijo z avtom. Pa v parkirni hiši je itak lift, se zapelješ čisto dol, greš 50 m malo navzdol proti obali, tam je avtobusna, od koder vozi zastonj mini bus do Tartinija na 15 minut. Luksuz, če mene vprašaš, pa parkingov je vedno dovolj.
Mi smo jedli kar v eni oštariji ob tem sprehajališču ob obali (smer proti cerkvici na rtu, gledaš pa na Pirasnki zaliv), ampak ne vem, ali v Ivotu ali v Treh vdovah (tokrat v eni, lani pa v drugi). Hrana je bila pa obakrat čisto OK.
Res pa ne boste v akvariju ekstremno dolgo. Mi smo bili kakšne pol urice.
Lahko pa še potem malo Piran raziščete, ali pa greste v Bernardin plavat, ali pa do Portoroža (malo pred Lucijo je eno otroško igrišče in otroški lunapark)...

< Sporočilo je popravil gajka -- 21.5.2010 15:33:53 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
21.5.2010 21:22:43   
sandra123
Čeruser posted image , se moram malo javiti, da ne boste čisto pozabile nameuser posted image ...Ja, sem že 14.dni v taki gužvi v službi, doma, s pripravami na Tinino obhajilo, da nimam 5.minut na dan samo zaseuser posted image user posted image . T&T mi ga tako sračkata ponoči, da sem cela nenaspana, razdražljiva in izmozganauser posted image ...no, iz včeraj na danes sta mi pa le privoščili en krepčilni spanec in sem se po 14-ih dneh v novo jutro prebudila z nasmeškom na obrazuuser posted image ...mi je user posted image rekel, danes zjutraj, da sem prav lepa, ko imam končno spet nasmeh na obrazuuser posted image ...No, danes smo imeli celo popoldne eno samo jakcanje in sitkanje pri Taji, ni bilo načina, da bi jo pomirili in njeno slabo voljo nekako odpraviliuser posted image ...in zgleda, da je bila kriva samo ta naša zadnja trojkica, ki je končno našla pot, da predre dlesen...s Tajo je bilo tako hudo, da sem ji dala kar eno svečko, da se ji bolečina pomiri...
Tole vreme je za pouser posted image , in nikakor mi ni žal, da imam T&T doma, ker po vrtcih razsaja vse živo in bi sigurno vse kasirali...

Gajka, glede na to, da je Rok prehiteval skoraj 3.tedne, bom vpisala stavnico za 6.6.user posted image , če želiš, ti lahko mojo tel.št.pošljem na ZSuser posted image ...Če te pa pot še kaj v moj konec zanese v kratkem, se mi pa le najavi, da vidiš naši dve razgrajačiciuser posted image ...
Erin, evo, mi smo zaenkrat ok...ja, vsaj ena dobra stran varstva na domuuser posted image .
Bella, kako je šel izpituser posted image Sem mislila nate in vem, da boš uspešnauser posted image .
ZojaMišauser posted image user posted image user posted image zate in za tvojo princesko, pa poskusi čimbolj odmisliti jesen...
Tejkaz, upam, da bo tvoja prijateljica še nekaj časa zdržala 2 v 1, vidva pa ta dva dni izkoristita maksimalno in čimbolj uživajtauser posted image .
Anita, bogica, upam, da se prst čimprej zaceli, najbolj pa upam, da ti bosta Z&U vsaj eno noč spanca privoščili, da spet malo baterije nafilaš user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa naj se pri Zoji ti izpuščaji že enkrat nehajo, no user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Clara, user posted image , škoda mladega fanta, ki je imel še vse pred sabouser posted image ...saj kar nimam besed...je pred kratkim od prijateljičinega brata pastorka stara komaj 17.let tudi na enak način končala svoje premlado življenjeuser posted image ...
Neža, user posted image user posted image user posted image za pridnega možeka, no, moram tudi jaz povedati, da sploh ne bi normalno funkcionirali pri nas doma, če moj user posted image ne bi del gospodinjskih opravil prevzel nase....meni se vse ustavi ponavadi, ko vidim te neomejene količine perila za oprat, zložit, zlikatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Lp, Sandra

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
   RE: *** Avgustovčki ''''08 ~ 1.del ***
22.5.2010 0:14:43   
Erin

GAJKA BO ZIBALA  user posted image user posted image user posted image

(pobiramo staveuser posted image )

6.6. - Zoja Miša, sandra123
7.6. - Gajka
11.6. - Erin, Krysia
13..6. - Zoja Miša
15.6. - tejkaz
19.6. - Ryssa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
22.5.2010 0:17:06   
Erin
tejkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za prijateljico, upam da bo vse ok in bo user posted image še malo počakalouser posted image

Nč, grem spat, sem ravno z dekliščineeeee... vem ja, zgodnja sem ampak sem zmatrana, mal še od angine mal tko..ampak blo superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , striptizer fajn zaplesal, mele nore igre, pele karaoke, ma svašta... uf, bi kr še... mogoče, nekoč, na moji?user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
22.5.2010 7:26:58   
anita goitan
user posted image user posted image user posted image

1.noč po dobrem mesecu cela prespana, pa ne okoll govort da se ne pokvari ta večer

pa pa

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
22.5.2010 7:57:17   
gajka

1.noč po dobrem mesecu cela prespana, pa ne okoll govort da se ne pokvari ta večer

pa pa

Erin - sem videla, da si še mene dala na stavnico. Jaz sem sicer v splošnem za po 7.6. enkrat (prej mi je prekmalu), ampak raje vendarle bližje 21.6. Čakaj malo, kdaj se že raki začnejo user posted image , mogoče bi pa še eno rakico v familijo dobili, da bomo lahko potem trije user posted image ščipali! user posted image
Pa user posted image za uspelo dekliščino!

Neposredna povezava do sporočila: 3619
22.5.2010 8:42:19   
clara23
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

pa pa

user posted image user posted image user posted image evo, tudi jazuser posted image user posted image .

Včeraj po faxu je moj rekel, da bosta z Markom kar pri tašči prespala, da se bom lahko spočila za današnje učenjeuser posted image . In evo, zdajle v postelji pijem kavico in čekiram netuser posted image . Ob 9h pa zagrabim knjigo in štartam..

Erin, mojo stavo si pozabila dat na seznamčekuser posted image ..11.6.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
22.5.2010 10:46:45   
sayuri
Helou punce. user posted image  Se vam moram malce javit. NA hitro sem vas preletela, vidim, da je pestro povsod. user posted image  gajka je že tko blizu? user posted image  Kdaj je to minilo??? Če že izbirate datum - men je 16.6. blazno všeč user posted image  

Kot veliko vas, se tudi jaz "utapljam" v delu. SLužba zahteva svoje, dom zahteva svoje, otroci tudi...ampak kar nekako gre. Me je pa pošteno izmozgalo tole vreme. Ker dan za dnem biti notri s tremi je res že nevzdržno. Tko, da smo potem šli kar po lužah skakat. Sta bila L&Z sicer v trenutku mokra, ampak je bilo zadovoljstvo veliko. user posted image

Drugače smo po starem. Moram povedat, da Zari KOOOOONČNO lahko naredim en tak tinimini  čopek user posted image user posted image user posted image . Joj, tile laski ji nikamor ne rastejo user posted image . Zdrava sta, v vrtcu je luštno, jesta še vedno, ušpičita mi vsak dan kaj novega. user posted image .

Pozdravček vsem

Nekaj sličic:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
22.5.2010 13:38:12   
Ryssa

Ryssa, vem kaj misliš...

No samo upam da ni tak izpadlo kot da mislim ravno za nas. Ampak na splošno, jaz se vedno pomirim ko imam kakšno težavo na tak način, da pomislim da bi lahko bilo hujše.

Drugače smo pa mi super, kar težko verjamem da mu kaj manjka user posted image Le zraste naj hitro, da prebrodimo te zadeve.
Aja, sicer pa velk že tako je, no ja, težek. Ima skoraj 16 kil!!!! Velik pa ca 91 cm. Madoniš, komaj ga še nosim.
Iz njega bi kamot dva otroka dobili user posted image

sayuri luštne slikce, kaj imata zamenjane škorenjčke? user posted image

Nam je pa izlet padel v vodo, dobesedno, ker imamo deževno vreme user posted image Klinc, ravno nad našimi konci je kislo.

Neposredna povezava do sporočila: 3622
   RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del ***
22.5.2010 14:01:01   
Erin

pa pa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3623
   RE: *** Avgustovčki ''08 ~ 1.del ***
22.5.2010 14:06:12   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Erin - sem videla, da si še mene dala na stavnico. Jaz sem sicer v splošnem za po 7.6. enkrat (prej mi je prekmalu), ampak raje vendarle bližje 21.6. Čakaj malo, kdaj se že raki začnejo user posted image , mogoče bi pa še eno rakico v familijo dobili, da bomo lahko potem trije user posted image ščipali! user posted image
Pa user posted image za uspelo dekliščino!

No ampak 7 ti je še posebej všeč ane =)

Rakci se pa letos začnejooooo...čaki grem na lunin.net pogledat....

21.6. ob 13.28

Rakci smo zakon jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sej dvojčki so pa tud fest user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 22.5.2010 14:14:04 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
   RE: *** Avgustovčki ''08 ~ 1.del ***
22.5.2010 14:10:17   
Erin

GAJKA BO ZIBALA  user posted image user posted image user posted image

(pobiramo staveuser posted image )

6.6. - Zoja Miša, sandra123
7.6. - Gajka
11.6. - Erin, Krysia, clara23
13..6. - Zoja Miša
15.6. - tejkaz
16.6. - sayuri
19.6. - Ryssa

...da vidimo katera od nas je največja čarovnicauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 22.5.2010 14:13:43 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
6 značilnosti avgustovskih mamic
Mamice, rojene v zadnjem povsem poletnem mesecu, so posebni ljudje, za katere je težko, da jih ne bi imel rad. Kljub tem...

kolikokrat greste brez partnerja ven
Spark

1x na teden (11%)

1 x na mesec (10%)

2x na mesec (4%)

redko (54%)

nikoli (21%)

Število vseh glasov: 416

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!