sandra123
|
Čer , se moram malo javiti, da ne boste čisto pozabile name ...Ja, sem že 14.dni v taki gužvi v službi, doma, s pripravami na Tinino obhajilo, da nimam 5.minut na dan samo zase . T&T mi ga tako sračkata ponoči, da sem cela nenaspana, razdražljiva in izmozgana ...no, iz včeraj na danes sta mi pa le privoščili en krepčilni spanec in sem se po 14-ih dneh v novo jutro prebudila z nasmeškom na obrazu ...mi je rekel, danes zjutraj, da sem prav lepa, ko imam končno spet nasmeh na obrazu ...No, danes smo imeli celo popoldne eno samo jakcanje in sitkanje pri Taji, ni bilo načina, da bi jo pomirili in njeno slabo voljo nekako odpravili ...in zgleda, da je bila kriva samo ta naša zadnja trojkica, ki je končno našla pot, da predre dlesen...s Tajo je bilo tako hudo, da sem ji dala kar eno svečko, da se ji bolečina pomiri... Tole vreme je za po , in nikakor mi ni žal, da imam T&T doma, ker po vrtcih razsaja vse živo in bi sigurno vse kasirali... Gajka, glede na to, da je Rok prehiteval skoraj 3.tedne, bom vpisala stavnico za 6.6. , če želiš, ti lahko mojo tel.št.pošljem na ZS ...Če te pa pot še kaj v moj konec zanese v kratkem, se mi pa le najavi, da vidiš naši dve razgrajačici ... Erin, evo, mi smo zaenkrat ok...ja, vsaj ena dobra stran varstva na domu . Bella, kako je šel izpit Sem mislila nate in vem, da boš uspešna . ZojaMiša zate in za tvojo princesko, pa poskusi čimbolj odmisliti jesen... Tejkaz, upam, da bo tvoja prijateljica še nekaj časa zdržala 2 v 1, vidva pa ta dva dni izkoristita maksimalno in čimbolj uživajta . Anita, bogica, upam, da se prst čimprej zaceli, najbolj pa upam, da ti bosta Z&U vsaj eno noč spanca privoščili, da spet malo baterije nafilaš . Pa naj se pri Zoji ti izpuščaji že enkrat nehajo, no Clara, , škoda mladega fanta, ki je imel še vse pred sabo ...saj kar nimam besed...je pred kratkim od prijateljičinega brata pastorka stara komaj 17.let tudi na enak način končala svoje premlado življenje ... Neža, za pridnega možeka, no, moram tudi jaz povedati, da sploh ne bi normalno funkcionirali pri nas doma, če moj ne bi del gospodinjskih opravil prevzel nase....meni se vse ustavi ponavadi, ko vidim te neomejene količine perila za oprat, zložit, zlikat ...