Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

KAj pa za redne pisačice?
)
, nisem vedela, da si tolk hudega dala čez. Pa dobra primerjava slik: prej ob rojstvu angelčka, zdaj pa ...
- so po karakterju bojeviti? Npr se za svoje stvari borijo, če mu nekdo vzame igračo itd.? Naš se ne zna postavit zase(kot jaz) in kar nedolžno gleda in nič ne naredi.. ali pa je taka flegma?
tralaliiiiiiiii tralalaaaaaaaa.... eh, včasih je vsaj matejchi skupaj z mano strašila
.
že čaka.
Grem še jaz kako fotko poiskat...
Prve mesece imam en kup fotk, skoraj za vsak dan katero, zadnje mesece pa čedalje manj, komaj nekaj na mesec.
, ne bom ponavljala več, ja se bom sam še certala in mojmu za vsako stvar rekla: ma ne morem, sm utrujena, me boli n vem kaj, recimo križ al pa lula,ja
..mal sm žleht ampka heroja se ne bom več delala. V bazenu blo še vse bp, ampka potem jo ven spravit, ona bi še in še bla noter, pa potem pod tuška, pa šibat za njo, pa..sej poznate
jaz se do 23ih še ene 6x obrnem
, sicer spet hoče obema nekaj z noska tečt, ampak, zdaj res upam, da se zadeve umirijo...sem še samo 1 teden doma, pa ne bi rada kar na bolniški bila že na začetku...
A misliš, da bi kaj te nove variante mleka brez laktoze že pomagale?