Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.
). No, včeraj sem jokala pri eni levi nanizanki, ko so eno mladoletno mamico z dojenčkom uspešno našli, ko je zaradi otročka zbežala od doma.

glede na to da so v bc in pikapoki zelo drage čez 50 eu, se mi ta v kiku ni zdela slaba in sem jo kr kupila
. majo pa roza in modre.
).
. Vse že nekaj perete in pakirate torbe, jaz pa še niti nakupila nisem. No, res je, da imam večino od prvič. Samo mi pa manjka teh luštov ob ogledovanju in nakupovanju. Samo mi je moj dal na voljo samo pol ure v supernovi - pol naj se pa človk kaj nagleda
. Ma, nikol ni enega spodobnega časa, pa da se ne bi kam mudilo. To mi gre pri štacunah vedno na živce - še predno stopimo noter se že mudi (kao).
al pa jih trpinčijo ipd., ratam ful žalostna...
na 24ur.com sem zadnjič brala o eni slovenski mamici, ki je bila 100% da bo punčka, potem so ji pa na pregledu kasneje ugotovili, da bo fantek in je bila ful razočarana in se ga ni prav nič veselila, niti ni božala bušija niti je niso veselili gibi itd., to me je tako prizadelo, da sem skor jokala, po drugi strani pa bila jezna nanjo, ker ne ceni tega, da sploh lahko ima dojenčka. no potem, ko se je otroček rodil, ga je le vzljubila. uf, res težke zgodbe...
da zdrži