|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
21.9.2009 16:24:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Malček v vrtec?
22.9.2009 8:51:28   
diva 4
Hči je bila stara 2 leti , ko sem rodila sina.Rodila sem 10. junija in ker je user posted image  koristil 14 dni očetovskega dopusta smo bili vsi tistih 14 dni doma. Potem pa je šla do konca julija še v vrtec ,potem pa imela cel avgust počitnice in je bila z mano in dojenčkom doma.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   [Brisano sporočilo]
22.9.2009 9:19:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu diva 4)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Malček v vrtec?
24.9.2009 13:36:56   
_andreja_
ja jz sem tko prakticirala da ni bil doma niti dneva pa sem predno sem rodila govorila, da bo cel mesec doma pa ne vem kaj še ampak se mi je zdelo boljše da je šel v vrtec... zjutraj vstajamo najkasneje ob pol 7 da malega podojim tavelikega oblečem sebe oblečem da je do 8 v vrtcu  čeprav smo se zdaj že izvežbali in je prou fajn ni nobenga problema in tudi pol grem okol 3 ponjga... nikoli do sedaj ni bil ljubosumen na brateca pa ko sem prišla iz porodnišnice sem ves svoj čas posvetila tavelikemu, malega sem samo podojila ostalo je pa tko ali tko večinoma prespal...ma prou fajn nam je steklo,...

_____________________________

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Malček v vrtec?
24.9.2009 13:46:22   
mama11
Imamo leto in pol razlike, pri tem, da je starejša začela hoditi v vrtec šele ta september, tako da sta bili prve tri mesece skupaj doma. Prva dva meseca sta bila kar naporna, potem smo se pa že lepo imele.

Zjutraj se user posted image  ponavadi zbudi med 9-10h, midve s starejšo pa vstaneva kmalu po sedmi, tako da je do 8h v vrtcu. Do tja in nazaj mi vzame 20 min, vmes ima babyphone tašča eno nadstropje nižje. Se pa še ni zgodilo, da bi se zbudila pred pol deveto in sem kar zadovoljna, da lahko odspi. Če pa ne bi imela možnosti, da jo kdo pomirka, bi jo pač morala zbuditi in voziti s seboj.

Bolezni pa - imamo kar srečo (trkam, trkam, trkam), starejša je imela doslej samo vnetje oči in tudi iz vrtca zaenkrat še ni prinesla ničesar. Prej ali slej najbrž bo, ampak ima tudi user posted image  zdaj že 4 mesece tako da smo z vsakim dnem krepkejši.

(odgovor članu suminjam)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Malček v vrtec?
24.9.2009 14:08:51   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: suminjam

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

Naša hodi z mano. Prve tri tedne po porodu je bila tudi starejša doma, da smo se malce navadili eden na drugega in na spremembo v družini, potem pa je šla v vrtec. Ker nimam varstva za dojenčico, hodi z mano po starejšo sestrico, imam jo kar v lupinici, pazim edino, da si takoj po prihodu domov vsi dobro umijemo roke.


No tole mi je dalo idejo za novo vprašanje kako res ko pride novorojenček domov ali imate malčke nekaj dni oz.tednov doma da se privadi novorojenčka ali hodi pač normalno v vrtec dalje?
Se opravičujem ker morim ampak vprašanj še imam 1000 in enega glede novorojenčka in malčka sem  že čisto zmedena kako nam bo kaj šlouser posted image

En mesec je bil doma nato pa nazaj v vrtec. Pri nas ga zjutraj pelje oči, popoldne ga greva pa zelo pogosto iskat z mlajšim.

(odgovor članu suminjam)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Malček v vrtec?
24.9.2009 15:32:08   
ronja
Jaz jo bom jemala s sabo. Samo pri meni ni problem, ker se malecka zbudi ob 5:30user posted image .


< Sporočilo je popravil ronja -- 24.9.2009 15:34:05 >

(odgovor članu suminjam)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Malček v vrtec?
27.9.2009 22:06:18   
stuhica
hmm ja različna mnenja in razmišljanja... je pač tako jaz tud envem kaj bo naš je septembra začel hodit v vrtec 3 leta star, zdaj konec okobra začetk novembra pa čakamo novega člana...
Tamal se je kr fajn navadil in rad je v vrtcu uvajanje je šlo brez problemov skoz , se pa kr bojim kaj bo ko bo dojenček doma in tud nimam pojma kaj bomo nardil a ld aga pustimo v vrtcu al da ga hodimo prej iskat - po kosilu al da bi doma ostal kak mesec pojma nimam kaj in kako se obmo odločil.. Bo pa tud naš koristil 14 dni očetovskega takoj tako da morda prvi dan dva da bi bil mal doma z nami da smo vsi skupaj da se navadmo al ne vem no sem še čist zbegana ko kura kar se tega tiče...

Vam javim ko bom vidla kako smo uspel stvari sfolgat...

_____________________________

Alvin in Lejla cel moj svet..


(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
BLOG: Zakaj so pomembni družinski običaji?
Nekatere družinske navade in običaji se oblikujejo same po sebi. Lahko pa se odločimo in zavestno v svoja življenja vpel...




Božič
lola85 RR

Praznujete božič pri vas doma?

Da (94%)

Ne (6%)


Število vseh glasov: 18

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!