|
RE: Julijke 2008, 2. del 2.11.2009 20:02:33
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa majuska - mislim, da ti iz Hoferja zdejle ne bo nič prav prišlo... ker imajo 74/80 - kar so že prerastli, nalsednja številka je 86/92. imam doma od Zarje in je fuuul preveliko Maticu. ravno vmesna številka bi bila čist prava - 80/86, pa je na žalost nimajo... Za Hofer pa danes lahko rečem le "What a story!" Sem dopoldne morila populis, če bi morda še za Aleksandra nekaj vzela, če bo res tam, pa mi javi, da v Ljubljani nimajo ne kombinezončkov ne čevljev v ustrezni številki. OK, se že sprijaznim, me kasneje kliče prijateljica (moja priča), da je nekje na Štajerskem in da ravno zavija v Hoferju. Jo prosim, da pogleda še za nas, jasno - nimajo nič. Sem se že vdala v usodo in popoldne mojemu rečem, brezveze da hodimo, ampak da moramo po kruh. On reče "Pa saj gremo lahko v Hofer ponj!" in se res ustavimo v domžalskem. Sicer sem šla mimo konfekcije, ampak itak sem že vrgla puško v koruzo. Že stojim v vrsti, ko se odpre sosednja blagajna in me predhodnica celo spusti, ker smo imeli samo kruh. Nakar zagledam pri blagajničarki kombinezon - in jo vprašam, katero številko ima - 74/ 80. Moj komentira, da mu bo premajhno, gospa ja reče, da ga je ravnokar nekdo prinesel nazaj in naj vseeno pomerimo. Ga oblečeva - malemu je bil prav! Še celo malce lufta je imel pri dolžini. Kul! Vsa vesela plačam in gremo proti domu, z mojim se pogovarjava, kakšen neverjeten splet okoliščin nas je pripeljal do želenega. Če ne bi šli v domžalski Hofer ... če bi ostala pri sosednji blagajni ... in ravno dovolj denarja sem še imela v denarnici Tako da smo zdaj ponosni lastniki modrega kombinezončka. Mali je ravno dovolj droben, da ga bo lahko nosil to sezono
|