|
RE: Julijke 2008, 2. del 1.10.2009 13:43:39
|
|
|
|
metuljcek321
|
Hej! Kako kaj, julijke? Pa je tu oktober ... wiiiiii ... IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 spoštovana gospa, lepi sta bili... obe ... čestitam še enkrat Hvala, hvala. Tamaučica je rahlo neskoordinirana kar se barv tiče, ampak tko je to, k malečka mal posvinja majčko z golažem in jo potem preoblečejo v rezervno ... he, he. Majuška, thanks za link. tole stran od Univerze sem videla tudi jaz in si jo že shranila med "favorites" Lan, upam, da si danes opomoreš. 20 tednov - ouje - a že? Bravo, bravo, only a half way to go. hruška, opala, vidva sta pa čist zares proslavila skok v novi mesec mojček, je teknil rogljiček? Kako kaj Živa? tresoče julijke - naj tole čim prej mine! rebeca, bejba, kje si kaj? Te že nekaj časa nismo brale. Javi se, ignoriraj smotkani RR ... danes je šel v barvno prenovo, pa ga očitno še kaj drugega matra. 3jemi, glugluglu, prekrasno za taka simpatična srečanja v vrtcu - 10 points! hruška, flower, imejta se na mitingu, Ljubljančanke in okolišanke, me se pa dobimo today v Tivoliju, a ne? Zrihtajte sonček, punce ... tu pri nas je prejle že nekaj deževalo ... ajme, ajme ...
|