|
RE: Julijke 2008, 2. del 7.10.2009 10:54:40
|
|
|
|
metuljcek321
|
Hej! Kostanjev piknik je včeraj v vrtcu dobro uspel, malčica se je naigrala in naletala, ob 19.15 je samo padla dol & se prebudila čez točno 12 ur. Povštrček? A good question ... imam ga, a ga še nisem dala. Morda bom pa zdaj kdaj probala. Se pa bojim, da ne bo spala na njem, ker se najraje zgnete na vrh posteljice in se gnete tam zgoraj pri ograjici - kot en zvit polhek Apetit je tudi pri nas ogrooomen, tako kot pri Lukatu. na vso smolo je danes zjutraj takoj po popiti flaški začela kašljati & se ji je vse (ampak res VSE) obrnilo, po njej, po tleh, po tepihu ... ubogec moj mali ... Šli smo se tudi pokazat k zobarju - vse v redu, šibala po hodniku še z dvema fantkoma, akcija na polno. Prideva notri, vse kul, seže zobozdravnica proti njej, panika do nebes in naprej, se odžene kot besna glista in BUM z glavo v eno porcelanasto reč - joooook, da es je kar kresalo. Vsaj to je biklo v redu, da je imela usta non-stop odprta. Bila sem kar malo presenečena, ko sem izvedela, da sta ji ven piršli 2 štirici - ena zgoraj, ena spodaj. Evo, pa imamo 10 zob. Ouje! (PS: ena itsy bitsy buškica je na glavi - nič alarmantnega). zimska - no comment, sem zgrožena. kakšna šlamparija - ajme, ajme! Direkt za v medije. za Lana, poročaj, kako je. Mejte se, se beremo
|