|
RE: Julijke 2008, 2. del 23.10.2009 9:33:17
|
|
|
|
AAA
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: AAA no, samo da komentiram prehlade. Zimska jaz ti toplo priporočam, da pelješ ta melega k bioenergetiku. Jaz sem imela isti problem pri starejšem in od obiska dalje ni bil več bolan. Očitno bo treba spet po dveh letih mal poklicat in naredit še eno seanso. Pa nisem, da bi v to jaz kaj veliko verjela ampak hudiča, da je od takrat 100% bilo bolje Vredno je poskusit, ti govorim na podlagi izkušenj. Lan je danes doma. Vročine (za enkrat) še nima, je pa celo noč kašljal, iz nosa se mu spet cedi 100 na uro. Nisem ga upala dati v vrtec. Ob 11ih pride mož domov, imava mejavo, jaz pa v službo. Upam, da ga čez vikend pocajtamo. V bioenergetike, šamane in podobne fore pa jaz žal ne verjamem. Moja familija je hodila en čas k enemu kao ful znanemu mazaču na Hrv., pa jim je samo denar pobral - no, donirali so sami, kolikor so hotli, samo za moje pojme je to čisti nateg, ker ni imel noben (ati, mami, sestra) nobenih izboljšav al pa sprememb. Moja sestra ima sistemski lupus (imunska bolezen), je probala vse živo in žal jo edino medicinske kemikalije držijo pokonci. sej jaz tudi nisem verjela. Meni je Anžetova pediatrinja njega svetovala. Eno leto sem odlašala, potem je bilo tako hudo, da sem rekla, da probam pa sedaj vse. In je pomagalo. In upam,da bo v prihodnosti tudi
|
|
|
|