Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Drugače sem ji pa na začetku uvajanja vse z vilico pretlačila ... prvo kar sem ji dala za probat je bil fino skuhan korenček, pretlačen samo z vilico in to pri dobrih 4ih mesecih. Ampak pretlačeno je bilo tako, da ni bilo nobenih velikih koščkov ... je bilo malo grudasto, ne pa kot kašica.
. Sem pozabila povedati, da je moj fantek star 5 mesecev in sem ga do sedaj samo dojila in bova tako nadaljevala še en mesec. Se pa rada v naprej pripravim, da vidim kaj sledi. Sem mislila, da je hrano potrebno čim bolj spasirati, da se jim ne zaletava. Še eno, mogoče bimbasto vprašanje - A imajo vaši dojenčki, tisti, ki uživajo že večje koščke, že zobke? Joj, joj, se vidi, da sem na tem področju še popolni laik ;).
.
.Našemu sem jaz vse kuhala do 6 meseca in ima odlično kri in je zdrav. Vitamine, bo pa itak še dobil od tvojega mleka, saj ne boš prenehala z dojenjem. Če pa sprejme surovo, pa tolk boljše