Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Sem mela ravno prejle spet en roza izcedek, in me je čist sesul, sem kr jokat začela na wc-ju. No, dobit jo moram jutri, ampak, me tud že šraufa, tako, da bomo mogli v nove boje. Mogoče imam še čist mal upanja, dokler se čist ne ulije, ampak je blo prejšnji mesec isto, tako, da ne vem.
No moje
še vedno ni, morala bi pridt v soboto, ampak kot sem napisala, sem imela en dan pred M ne manjši krvav izcedek in to je blo to. Občasno me še mal šraufa kot da se bo ulila, me pa tud neki skoz špika, pa bradavice me fulllll skelijo. Testa še ni nisem delala, ga še tud ne bom, bom še kakšen dan ali dva počakala. Moram priznat, da me ga je fulllllllllllllllllllllllllllllllllllll strah it delat.
. Saj ne, ko boš naredila test, nam javi rezultat. Ti privoščim, da nalulaš debeli plus! Držim pesti!
, ampak nikoli ne veš kaj si telo izmisli. Mene so joškice ful bolele, mislim, da so me začele tam nekej v petem tednu.
,imejte se radi, čim več telovadbe
. Moje
.
vidno iz vesolja!
zagledala en debel +.