Naty_ka
|
Pozdravljene Malo še vas poškilim, da vidim, če je kaj novega. Hm... Ada, kaj pa če se ti nebi glih igrala z zdravjem Mi je jasno da je služba služba, ampak ko boš ti fuč, pa te tam ne bojo potebovali več. Daj malo misli tudi na sebe. Bi šlo? IZVIRNO SPOROČILO: petarda V bistvu si sploh ne predstavljam kako bo potem Jaz in mali bova zdaj pozimi verjetno večinoma doma...lubi bo pa petardita in juniorja peljal v vrtec, pa potem hodil iskat, pa trgovina in kakšen opravek....dokler bodo doma bo ura že blizu šeste zvečer .... Hja, petarda, bodi srečna da imaš tako možnost da lubi še to vse pošlihta. Jaz je pred enim letom nisem imela. In potem zjutraj oblečt oba, pa tri minute z avtom do šole in peljat S tja, pa domov in zopet slačit. Pa lupinico v avto, pri šoli ven, pa potem nazaj v avto in doma ven... Pa doma ga nisem upala samega pustiti, pa čeprav sem v osmih minutah tja in nazaj Ah, ja. Pa je na srečo tudi to minilo. Je pa res kot pravi Urša: ko se malo ogreje in se začne sezona vozičkanja, potem je prav fajn Aja, še to: tiste ki ste na FB in ste kaj škilile po mojem albumu, veste da jaz kvačkam. In sedaj sem se odločila, da moram toliko nakvačkat da si bom kupila vinjeto. Tako da, če katera rabi kak prtiček, naj mi javi. Prodati jih moram 6 kom po 15 € (recimo da je za 15 € nekje med 30 in 40 cm premera). Večji so malo več. Če katera rabi za sebe ali pa za koga za darilo, prosim, da se javi
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|