Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Lahko še meni pošlješ številko na ZS, da si jo shranim, ker eden vas pa more obvestit!
odlično počuti...Potem me je ginekolog pregledal...je bil isti, kot pred dvema letoma pri juniorju...ampak babe..to mi je tak zarinil tiste prste noter, da sem vse zvezde vidla
.....matr mu mesarsko
....še enega praktikanta je imel zraven in se je verjetno hotel kaj pokazat...al kaj???? Tu v naših koncih je itak znan, kot najbolj grob, samo pred dvemi leti je bil res bolj nežen
lahko še v miru na malco, pa kavico....je kar pasalo...zdaj je šel on v pisarno, jaz pa domov na wc, se obrišem...in kri.... saj je bilo za pričakovati, po takem pregledu
.....
, ker me je očitno tudi neka virozica ujela in sem bila že celo popoldne čist podrta
Mene res redko kaj spravi v zadrego, a takrat pa sem bila čisto paf. Adijo ej. Sem se potem zunaj sama sebi na glas smejala. Samo ded pa je bil huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudi