*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Aja...izvajajo pa plavanje na bazenu v eni osnovni šoli . To mi je tudi všeč. ... Pa sonček je danes zunaj...to mi je tudi všeč . Pa lignji bodo za kosilo...to mi je tudi všeč 3x meni pri teh plavalnih tečajih ni všeč, da jih večinoma izvajajo pozimi. Pa fantje s krtakimi frizuricami.... ajde... kaj pa punčke? Nisem prepričana, če jim popolnoma posušijo laske in jih na primerni temperaturi tudi razhladijo No, s tem se mi trenutno ni treba ukvarjat, naš vrtec nima plavanja. Za oš pa ne vem... saj še vedno niti tega ne vem, v katero oš bo šel No, pa prihajajo srečanja novinčkov.... in kot zakleto imata obe OŠ, med katerima kolebam, srečanje isti dan s pol urno razliko, kar seveda pomeni, da se bo treba odločit. Še večji štos je v tem, da nobeno izmed teh šol ne spadamo po okolišu. Na eno bi šla kar tak.... sem pač zvedela, kdaj imajo srečanje, na drugo pa sem gnjavila in mi (oz. bubiju) danes pošljejo vabilo po pošti. Zdaj pa ne bomo šli jao... to ni tak kot morje izbrat... pač greš in če ti ni všeč, naslednje leto ne boš šel več No, ko sem že začela o kratkih frizurcah pri fantkih.... bubi ima trenutno ultra kratko, 9mm. Sem vžgala preventivo, ker imajo v vrtcu nepovabljene goste, ki se jih nikakor ne morejo rešit. So baje že zagrozili, da bodo vrtec za 14 dni zaprli . Saj zdaj se situacija najbrž umirja (prejšnji teden je bilo prisotnih samo 6 otrok), pa so vdarile vodene koze OK, te pa je bubi že dal skoz. Za bubiko pa je trenutno skrajno neugoden čas, da se naleze, ker čez 3 tedne jaz odpotujem