Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
V ponedeljek je imel mini cepljenje, včeraj sem imela jaz ginekologa, danes ima petardito sistematiko...cel teden že hodim okrog ZD ...pa še kar ne neha se...drug teden ima namreč petardito zobozdravnika, še naslednji pa posvetovalnico v preventivnem kabinetu.... ampak OK, dokler tam ne hodimo zaradi bolezni, bom čisto zadovoljna... ...šta se mora, mora se
Še dobro, da je svakinja že na dopustu pred porodniško, da mi lahko minija popazi, da ga ne rabim s seboj vlačit
dobro jutro! evo, če bi bilo po planih bi zdaj z adamom čofkala v malih moravcih, a ker pač vedno lahko pride kaj vmes, ko najmanj pričakujemo smo pač doma, spiramo nose s fiziološko, inhaliramo, pijemo čaje.... ok, vsaj vročine nimata, pa bomo malo za hišo na sončka šli. učila se bom pa .... kdaj že? glede elektrike - so mi odtegnili včeraj s trajnika obe položnici... ne vem kaj je bla za foro, ampak ok... še dobro, da je bla malo večja plača Urša tvoji otroci so kot fotomodeli eden lepši od drugega.... sploh jaka se na tej sliki ne morem nagledati.... sem pa kar malo žalostna, ker sem zvedela neke stvari, in to od o osebi za katero si kaj takega nisem mislila.... eh, saj pravim, nič nas ne sme presenetiti
ja, če pa zjutraj vabiš lajtnga mi pa ne potegne.... očitno premalo spanca (ali kisika v možganih) .... no, RD nimaš, deca tudi ne,.... a si noseča???? hmmm, ginekologa si imela.... poporodni pregled najbrž ni bil, glede na to, da je mini že 4 mesece star..... eh, verjetno ni to.... ali pač?