petarda
|
No....zdaj se pa verjetno lahko že "pohvalim", da je za mano 10 dni javorja ...hvala Amy za spodbudo. .... posledično nekaj zgubljenih kilogramčkov in nekaj prišparanega denarja na oblačila, ki so mi spet prav .... dol je šlo, zdaj se bo pa treba potrudit da tako tudi ostane...oziroma, da gre še kaj dol .... glede na to, da grem v začetku februarja v službo upam, da to ne bo problem ... zagotovo bo lažje kot zdaj, ko sem kuhala za juniorja vsemogoče kombinacije + še za kosilo, saj je hodil vsak dan opoldne domov. Še sama nimam pojma kako sem zdržala ob vseh teh vonjavah + hodila na smučanje s petarditom (mmmmmmmmm kako je dišala jota v koči , pa tisti ostanki hot doga, ki ga ni pojel do konca ) + hodila k mamici, tašči in starim mamam na obisk...tle se je najtežje zadržat, ko te tako silijo ....stari mami sem se celo malo "zlagala", da sem se že doma fuuuuuul najedla in še pri njej pojedla eno palačinko ravno v času, ko mi je ona čaj pristavljala ....joj, ko bi ona vedla, da bi z veseljem pojedla tisti cel krožnik palačink z domačo marmelado No...zdaj pa pri nas v kuhinji prevladuje sokovnik in z že mešava razne zelenjavno-sadne sokove. Zanimivo, da moj čisto lepo prenese sok kumaric, medtem, ko jih v solati ne mara, pa recimo brez problema korenčkov sok, paradižnikov.... No, padla je obljuba...on nam vsako jutro naredi sok, jaz pa pomijem sokovnik ....zdaj to že kak teden laufa, upam, da nam zleze pod kožo, ker res ne vzame več kot 5 minut časa vsakemu. Še kaj?
|