petarda
|
Evo nas doma Punce najlepša hvala za vašo družbo! Tebi paštetka hvala za gostoljubje, jegra, tiramisu, sadno solato in partijo namiznega nogometa ....ČUDOVITO stanovanje imate, sem se kar zaljubila . Skratka hvala za VSE, mi je bilo kar malo nerodno toliko folka pripeljat...pa čeprav nas je bilo samo 7 Bubi najlepša hvala tudi tebi za darilca, družbo, čeprav je ta kava minila tak... smo bili vsi zaposleni ...škoda res, ker nismo mogli v bumbarja ali pa se dobiti na smučišču Ada...mikalo me je 100/h...še zvečer, čeprav sem bila pošteno utrujena, ampak se je izkazalo za dobro odločitev, ker smo noč itak prečuli, ker je junior zakuhal ....tudi zdaj je na svečki, upam, da bo čez noč dober Naty-ka....nismo pozabili nate. Ko smo se peljali mimo Sv. Jurija ob Ščavnici sem vse dobre misli in pozdrave pošiljala k vaši povečani družinici. Smo pa šli mimo v soboto okoli šestih zvečer, temnilo se je že, nas pa 7 v kombiju in se mi res ni zdelo primerno, da bi vse skup vlekla gledat vašega malega cukra. Upam, da ne zameriš, drugič se na turneji po SV delu Slovenije zagotovo dobimo kje na kavici. No toliko...grem zdaj pospravljat, likat, prat...in molit, da bo junior prišel k sebi Ve pa ste prav vse dobrodošle pri nas, ko se boste odpravljali v naše kraje , zelooooo lepo vas je bilo videti!
|