Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

A se je naša Jana preimenovala al kaj?
...če že ne še v vseh ostalih smeteh
. Ma joooooj kaj vse leži za vsakim grmom okrog naših (vsakodnevnih) poti
ja, mene to tudi žalosti.... sem imela malo slabo vest, ker smo včeraj na poti videli res ogromno pridnih ljudi, ki so pobirali smeti, nazaj grede pa velike kupe teh nabranih smeti, pa smo potem z otroci šli doma malo naokoli in pobrali še nekaj plastenk in pločevink, ki so ležale naokrog.... ah
....
.... Edino... za 25. se bomo morali zmenit, ker jaz, lubi in junior potujemo tisti vikend domov, ker imata naša prijatelja fantovščino&dekliščino, pa nam bodo zamerili, če ne prideva, no ne ravno zamerili, ampak smo res dobri prijatelji in se že spodobi.... tak da potujeva verjetno v soboto dopoldne domov, pustiva juniorja pri mojih, petardita pa dol na morju z babico in dedijem...potem pa se mi trije vračamo v KBG enkrat v nedeljo....tak, da...itak bomo na vezi.