claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm sunny24-do zdej sva bla ene 4x v gradcu, pa je moj reku, da bi šel kr tja k že pozna..jao ti deci, pa sm JZ rekla, da hočjo mulčki zraven in se je odloču za Celovc, da bo bližja varianta, pa še eni kolegi so šli dons in se bosta ta brihtna možeka že zmenila kje je kej, pa če bo mali zdržal, bomo še v Metro skočil, nam se kar splača k majo bol velike pakunge, ampak vsega tud ne maramo, sam tist k poznamo in tak k bi tud v sosedu najdl, naši so zlo občutljivi al pa razvajeni če hočeš glede hrane, malca za v šolo od doma, kosilo sam doma, moj oči je fajn kuhar, dela v zdravilišču Laško, pa ga včas tok skritizirajo, da je men naroden. po drugi strani se mi pa fajn zdi, da moja kuhna rules!!!ha, ha...ej moj je že mal , pa posodo je v pomivalca nametu...tle res neki ni ok , zdej pa prav, da bo še ta zadno roko ta rdeče stene v spalnci pomalu k ma mir in mu noben pod nogam ne laufa...ok, bomo pa lahk jutr že tam spal mi je ful zanimiv tvoj nacin pisanja...tele odebeljene crke mi v oci skacejo in pol morm res vse prebrat
|