sjmm
|
naš končno omagal, je kar pel zraven, ko sem ga uspavala, pa mlekca je stankal, pa kar ni in ni mogel mirno zaspati, po moje se tudi napovedujejo zobki, sicer pa je bilo tudi nenavadno, da je šel tako pozno spat, a ko smo vsi doma, pol je sigurn ritem out of order. Ma sem mislila še mal peglezen zalaufat, se mi je cel dan ponujal, pa sploh ni blo cajta, mali je zdej kot navit in po riti naokrog drsa, tko da je kr sam sebi nevaren in ga je treba skoz nadzirat. sem ravn dons poslušala o slavni hojci, seveda od tašče, sej sem jo pri prvih 2 imela, pa noben ni bil rad notri, ta tretji je bil bol suhec in je hodil pred 1 letom, no, tale pa je zelo nabrit, tko da ga tudi ne mislim tlačit v kaka pomagala. No, mnenja so itak različna.. glede nahrbtnikov pa še raziskujem...zdej je pa v eni od otroških ena žurka in grem mal preverit, če kej zamujam, sej sem namreč že izdala ukaz za počitek...hja, počitnce ni kaj....