|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Park dinozavrov v Mariboru! 5.10.2009 7:27:20
|
|
|
|
rija
|
tudi v ms ga postavljajo in mislim, da bo žal to zopet en nateg, kot je bil pred dvema tednoma z razstavo ah in oh in sploh kač za drago vstopnino
|
|
|
RE: Park dinozavrov v Mariboru! 5.10.2009 7:48:35
|
|
|
|
ŽanaTaja
|
Ja sej tudi mene zanima kolk bo vstopnina...pa srčno upam, da ne bo natega, ker moj je čist navdušen in on bi ža kar danes šel v Mb...ne vem kako bomo dočakal soboto da bomo šli v Mb....zato ga pa res ne želim razočarat...al pa da še celo kje odpade...
|
|
|
|
|
RE: Park dinozavrov v Mariboru! 5.10.2009 8:12:14
|
|
|
|
madela
|
Zakaj pa se sploh gre? Mi lahko prosim katera kaj več napiše,prosim? Ko je že govora o dinozavrih,a je bila katera v Dunaju na tej razstavi dinozavrov,ki jo imajo sedaj? Baje,da je to največja razstava dinozavrov na svetu in me malo zanima,kako zgleda,ker imamo namen it.
|
|
|
|
|
RE: Park dinozavrov v Mariboru! 5.10.2009 8:56:11
|
|
|
|
**Tinkara78**
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija tudi v ms ga postavljajo in mislim, da bo žal to zopet en nateg, kot je bil pred dvema tednoma z razstavo ah in oh in sploh kač za drago vstopnino V MS ga podirajo. Je bilo do včeraj. O cenah in vsebini pa ne vem povedati nič, ker nismo šli gledat. Je pa zgledalo zelo plastično.
|
|
|
|
|
RE: Park dinozavrov v Mariboru! 5.10.2009 11:54:44
|
|
|
|
liliana
|
Cena je bila 7 EUR za odrasle, 5 EUR za otroke.....meni in večini odraslih je bilo brez veze.....otrokom pa je bilo super......bilo je enih 15 dinozavrov razstavljenih, 5 jih je migalo z glavami....en dokumentarec so vrteli po tv......in otroci so lahko kosti s čopiči čistili......je pač prirejeno za otroke tako, de je njim všeč, služijo pa na odraslih......
|
|
|
|
|
RE: Park dinozavrov v Mariboru! 5.10.2009 11:56:18
|
|
|
|
ŽanaTaja
|
Plastično....to ti verjamem..ker že ko smo včeraj videli tam stat enega dinozavra je bil plastičen....pa zaradi mene naj bodo...sej drugače jih niti ne morejo prikazat n tej velikosti kot so dejansko živeli...in če otroci ob pogledu na te zverine uživajo..pa naj...sam da so oni srečni...
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.