|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
31.5.2010 8:27:38   
Lu
Jutro!

Za nami je bil prekrasen vikend, izuzamem nedeljo. Smo šli v petek na morje. Prišli bolj pozno tako, da smo šli skoraj samo spat. V soboto je bilo pa pravo poletje. V nedeljo pa dež.user posted image Ne vem zakaj imamo vremenarje, he he...

Greva pa z mojim čez 2 tedna čist sama za vikend na morje. Bova praznovala obletnico poroke user posted image Tako, da si moram že zdaj zrihtat varstvo za otroka in peska user posted image

Maxi jaz sem tud firbčna kak vozek sta nabavila.

Se mi pa tok maje vse da je joj. To je ponavadi posledica čolna, če te mal preveč preruka. Ampak saj bo.

Se beremo.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
31.5.2010 9:54:29   
Maxica
Dobro jutro, kakšno blesavo vreme. Sem bila pa že včeraj tolk pridna, da sem vse zlikala, da zdaj nimam kaj početi. Mah, se zadnje dni-tedne kar nekak držim tistega, kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Zihr je zihr. user posted image  Čeprav imam ta teden v planu spet mal čistilne akcije po stanovanju, prah se kar pridno nabira. user posted image  Bom videla, no, kaj mi bo jutri G. rekel na pregledu.
Voziček smo vzeli kar od PP, Skate, mi smo bolj za štirikolesnike, tako da Moci, tebi verjetno ne bo po godu. user posted image  Tistega v Italiji bi morali čakati do konca junija, žal.
Anč, o, fino, že kar pri porodu. Kakšni so občutki? Dost drugačni kot pri lastnem verjetno, kajne? user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
   [Brisano sporočilo]
31.5.2010 10:12:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3153
31.5.2010 10:23:57   
pikapolona2
sivkamivka...pri nas je že več kot pol leta fora da se zvija pri jedi in je po polžje in na koncu se naveličam in ji jaz znosim vsaj par žlic v usta. No sej če so žganci ali pa gres to poje....problem je pri ostali hrani.

Maxi...počivaaaj...kakšno revijo preberi......sej prah je skoz naokoliuser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
31.5.2010 10:45:08   
altati
grozno  vreme! bljak...nagravžno...

hranjenje....hm, ne pomnim kdaj smo mu nazadnje kaj v usta tlačili....res ne....mislim da sam je že vsaj leto in pol, minimalno...bi prej rekla še več, sam se resnično ne spomnimuser posted image user posted image user posted image .
Poje kolikor poje, itak je fant precej ješč in tudi zbirčen ni. Imamo pa pri nas pravilo, ki velja tako za velike kot za male, če ne pojemo glavnega obroka, ni sladice.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
   [Brisano sporočilo]
31.5.2010 13:11:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 3156
31.5.2010 13:48:37   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: altati

hranjenje....hm, ne pomnim kdaj smo mu nazadnje kaj v usta tlačili....res ne....mislim da sam je že vsaj leto in pol, minimalno...bi prej rekla še več, sam se resnično ne spomnimuser posted image user posted image user posted image .
Poje kolikor poje, itak je fant precej ješč in tudi zbirčen ni. Imamo pa pri nas pravilo, ki velja tako za velike kot za male, če ne pojemo glavnega obroka, ni sladice.

to sem tudi nekako pričakovala user posted image , bolj me zanima za tiste družine, ki imate zdaj še mlajše člane

pa saj pri vas ga še nimate, mislim mlajšega člana....a sindromi že prej pridejo, al kako?

je pa tako, da jaz nisem zagovornik siljenja otrok s hrano....pomoje otrok je, ko je lačen....da bi z žlico skakala za njim, ni šans....moje mnenje je, da če doma hrane dovolj, otrok ne more biti lačen. Jaz sem bila tudi kot otrok po mnenju okolice (celo zdravstvenega kadra) 'kao' podhranjena in kje je tista podhranjenost danes? Očitno je prešla v prehranjenost.....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3157
   [Brisano sporočilo]
31.5.2010 14:13:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 3158
31.5.2010 14:38:59   
moci
midve z zojo se včasih afnava in ji jaz dajem v usta. ponavadi ji gre pa to na živce

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
31.5.2010 14:49:07   
altati

to sem tudi nekako pričakovala user posted image , bolj me zanima za tiste družine, ki imate zdaj še mlajše člane

pa saj pri vas ga še nimate, mislim mlajšega člana....a sindromi že prej pridejo, al kako?

a si že vse pozabila?

nismo nikoli imeli problemov na to temo....tako da ni bilo kaj pozabit....ker ni bilo...

Neposredna povezava do sporočila: 3160
   [Brisano sporočilo]
31.5.2010 15:05:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 3161
31.5.2010 15:11:51   
Renesme**

se podpišem, pod vseuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
31.5.2010 15:15:30   
Renesme**
no mi imamo druge dojenčkaste probleme...ko gre lulat jo moram jaz obrisat, ker bom dojenčka tudi (prej se je že pol leta sama, tud zraven nismo smeli), pol se včasih mal  polulamo v hlače, ker to tud dojenčki počnejouser posted image ....tako da, sivkamivka, te razumemuser posted image
To so vse faze, bo minilo...pa prišlo še kaj slabšegauser posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
31.5.2010 15:16:11   
pikapolona2
meni je vseeno če ne poje zajtrk...ali pa večerje..samo ko skuham kosilo pa vztrajam da vsaj malo poje....ker čez pol ure ko bo pa gospodična lačna pa jaz ne bom na novo kuhala...samo od suhe hrane pa ne more živet. Itak ne dobi sladkarij če ne poje kosila...samo zato se ona prav nič ne sekira...to njej ni baš neka kazen.

Neposredna povezava do sporočila: 3164
   [Brisano sporočilo]
31.5.2010 15:25:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3165
31.5.2010 17:12:55   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

meni je vseeno če ne poje zajtrk...ali pa večerje..samo ko skuham kosilo pa vztrajam da vsaj malo poje....ker čez pol ure ko bo pa gospodična lačna pa jaz ne bom na novo kuhala...samo od suhe hrane pa ne more živet. Itak ne dobi sladkarij če ne poje kosila...samo zato se ona prav nič ne sekira...to njej ni baš neka kazen.

za zajtrk se tudi jaz ne sekiram, itak v vrtcu vse poje, in to sam user posted image , kosilo tudi največkrat sam, za večerjo se pa že pogajamo user posted image . je pa zadnje čase zelo crkljiv, čuti, da prihaja sprememba, samo ne ve še, kako bo. pa vsak dna mi šopek marjetic nabere na vrtu, pa po imenu me kliče. tega pa ne štekam, ampak ok

ko je bila naša tavelika stara 3 leta je imela obdobje, da naju je klicala po imenu in to kar nekaj mesecev in  nikoli se ni zmotila. in potem jo je enkrat nekdo vprašal kje ima mamico in očija. njen odgovor je bil popolnoma resen: Umrla sta.

Neposredna povezava do sporočila: 3166
31.5.2010 18:12:44   
Renesme**

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

za zajtrk se tudi jaz ne sekiram, itak v vrtcu vse poje, in to sam user posted image , kosilo tudi največkrat sam, za večerjo se pa že pogajamo user posted image . je pa zadnje čase zelo crkljiv, čuti, da prihaja sprememba, samo ne ve še, kako bo. pa vsak dna mi šopek marjetic nabere na vrtu, pa po imenu me kliče. tega pa ne štekam, ampak ok

ko je bila naša tavelika stara 3 leta je imela obdobje, da naju je klicala po imenu in to kar nekaj mesecev in  nikoli se ni zmotila. in potem jo je enkrat nekdo vprašal kje ima mamico in očija. njen odgovor je bil popolnoma resen: Umrla sta.

hudo....jaz se včasih prav sprašujem kaj premišljujejo te male bučke, Tinkara ima tudi včasih take odbite....pa resne...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
   [Brisano sporočilo]
31.5.2010 23:48:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3168
1.6.2010 7:57:42   
pikapolona2

frrr, hvala za fotke. luštne smo user posted image

ampak kak jaz grdo gledam.....user posted image ...vsaK dan sem bolj podobna materiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3169
1.6.2010 8:33:30   
moci
pikapolona, kaj ti pa ni všeč? ful dobro izgledaš.

meni se pa točno vidi, katera na kateri strani moram dojit naslednjo rundouser posted image user posted image user posted image

pa dobro jutro.
kdaj imamo naslednji dopoldanski miting?

Neposredna povezava do sporočila: 3170
1.6.2010 8:37:08   
muki1
He, he, Moci in Pikapolona user posted image . Jaz bi vas tudi rada vidla, če se že guzit nisem mogla tam med vami.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
1.6.2010 8:59:07   
piskot
dan.

sivkamivka pri nas smo imeli ful tezav s hranjenjem. tamali ze tako skoraj nic ne je. potem ko je prisla ana, je pa zacel izsiljevat. vedno so ga roke bolele, pa ni mogel jest. in da smo imeli mir, smo ga futrali. potem se je pa to razsirilo se na vrtec, smo pa zaropotali. sam je lahko jedel samo piskote, cokolado, sladoled, pa se kaksno sladico. za vse ostalo so ga roke bolele tako, da ni mogel dvignit zlice user posted image .
zdaj je pa ze okej. upam da vam uspe cim prej resit.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

Neposredna povezava do sporočila: 3172
1.6.2010 9:22:28   
moci
muki, zaradi mene lahko. bo treba frrrr počakat, ona je avtor

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
   [Brisano sporočilo]
1.6.2010 9:38:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 3174
1.6.2010 10:37:39   
frrrr
js vas še prebrat nimam časa... vas bom tekom dneva...

fotke lahk šerate, sej smo same fejst babnce na njih user posted image

hranjenje oz. pitanje. js sm se ene 14 dni nazaj zamislila, ko sem prebrala nekje, da 4letnik dela na računalniku, mati ga pa še vedno pita. no, pa smo skenslali pitanje in fant sam je. prej je jedel sam, kadar smo imeli skupno večerjo. tudi kosilo je jedel sam. zajtrk smo pa kr na kavču sfutrali, med gledanjem risank. tako je ostalo še kaj časa za igro in sprehode, pa nismo bili vsi slabe volje. naš fant je namreč zjutraj po očku in mu gre vse na živce user posted image hitr to slabo voljo pošera s preostalim delom familije. pri večerji je bilo pa tut tk, da je sedel pri mizi in smo se mogli skoz neki pregovarjat. blo bolj na izi ga posadit pred pc, prižgat risanke in je bila večerja združena z risankami.
no, zadnjih 14 dni imamo drugačen sistem - najprej poje, sledi risanka, če je čas. prejšnji teden je cel teden bil brez risank. zjutraj je itaq šel v vrtec, popoldne smo bili zunaj, potem pa še kopanje in večerja... pa če ni blo kakšnega prerekanja še pravljica (brez pravljice je zanj kr huda kazen) in spat. je pa tut res, da zdaj je Brina tolk velika, da večerjo je hkrati z njim. torej tut če z možem ne večerjava takrat kot Jaša, ne sedi sam pri mizi. to je to iz naše strani user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?