psaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme** IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka IZVIRNO SPOROČILO: Renesme** jutro bom imela jaz zdaj monologe dobro jutro sivkamivka, sigurno si že kje okoli računalnika.... sej potem sem gledala tele mere, edino glava je mal manjša, drugo je pa kar ok, bom pa zdaj pridno počivala in veliko pila, pa se bo poredil Ga je bilo pa tako fino gledat, Tinkara je bila zmeraj pri miru, je spala, čist zložena skupaj , tale se je pa raztegoval, brcal, se praskal in božal po glavi in to že ob 7:30 zjutraj uf to bo še pestro....bi bilo pa od njega zelo lepo, da se do naslednjega UZ prestavi iz medenične lege na glavico evo spet, hočem pisat, ampak samo premišljujem kaj bi jedla, jao kako se bo pa redil, če se boš nazaj držala. zajtrk je zelo pomemben! Mislim, da sem jaz dokaz za to, da se otrok redi po svoji krivulji, neglede na to koliko se me zredimo nažalost. Šparam se pa ne, je že +5kg aja, zajtrk, no kar dvojen je že v trebuščku psaša hvala za nasvet- suhe slive, no zanimivo, to bo šlo, kaj so pa tiste alge se mi pa sanja ne Te klamatske so v obliki tablet, take zelene. Mal pogooglej . Najcenejše se jih dobi v neki spletni trgovini, pa se zdaj sploh ne spomnim imena.