mis
|
N brzino se javim, pa grem pocivat. danes sva prisli domov. Mala je res carica. Je in spi. Cist je huda, skulirana puncka. Velika je bila 51cm in 3360g, glavica 33cm. Porod je bil brzinski v eni uri. v bistvu sem se sla popoldan pokazat, ker me je vse cudno tiscalo, pa v eno sem mela trd trebuh. Pa sem bla zjutraj na ctg-ju, pa sem omenila pa ni nic reagiral dohtar. Popoldan sem se sla pokazat, ker te dajo gor v porodno pokazat, pa so posnel ctg, pa dohtarca me je pregledala in rekla da sem 4 do 5 cm odprta, da bodo predrli mehur in gremo rodit. Nisem mogla verjet. In mi predre in se kmalu zacnejo popadki, taki tapravi, pa mi je blo super ker sem brala eno fajn knjigo "Modrost" rojevanja in sem bila res sproščena. Mehka, lepo predihavala in 1, 2, 3 sem bla odprta. Skratka v uri in 10 minut od predrtja je bila rojena Anja. Zdrava, lepa, jaz nič šivana... Babici super tim, hecali smo se cel cajt... Res lepa izkušnja. Ne rečem da ne boli, ampak bilo je res noro čustveno in takoooo hitro. Zdej je pridna, lepo je in spi, Tina in Neža sta jo lepo sprejeli, Tina ima mal večjo krizo kot Neža. Neža je bolj korenina, Tina je pa res že od nekdaj bolj čustvena. Skratka super smo zaenkrat, upam da nas kaj ne preseneti, ko je pa vse tako kičasto. Mi je mož nov fotič kupu in vam kmalu pokažem kakšno slikico naše nove princeske Anje. Hvala za vse čestitke!