|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
6.2.2011 21:16:40   
pikapolona2
mi smo se pa danes podali proti morju...uff kakšna gužva. Smo kar v Kopru zavili v mesto in potem po novi promenadi in koliko otroških igrišč :-) Smo pa komaj našli kaj za pojest v mestu.

Jutri smo doma, mož bo oblaufal občino da vložimo neko informacijo o gradnji nove veže.....pa da se pozanima o priglasitvi del.

V torek gremo pa po Kranju firbcat....a bomo koga srečali?


(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
   RE: Oktobrčki 2006-6
7.2.2011 17:31:28   
borovnicka
Tudi mi bomo jutri imeli kulturno obarvan dan - v Kranju.

Drugače pa uživamo, kadar smo skupaj, še zlasti v štiri. Ta vikend smo dopoldne smučali, popoldne bili na skirci, načeloma pa sta najrajši v legokockah ali pa na prevoznih sredstvih.

LP


_____________________________

nagajivčka TT

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
   RE: Oktobrčki 2006-6
7.2.2011 20:49:37   
piskot
cer.

tudi danes smo bili na snegu. res vas ne razumem zakaj februarja iscete morje. sneg mora bit februarja! btw, upam da ga letos se kaj pade. ane moci?

je pa martin danes vprasal kdaj bomo spet kaj doma, ker se mu ne da vec na izlete hodit.

pikapolona mi bomo sli verjetno popoldan, ce bo se kaj programa. dopoldan smo nekaj zmenjeni.

_____________________________

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
   RE: Oktobrčki 2006-6
7.2.2011 21:10:50   
frrrr
piskot, boš mogla sendviče pripravt fantom in jih pustit taborit na sedežni, da se mau spočijeta user posted image

naša mala še vedno ni ok. ne vem ali se vleče še viroza, al jo že zobek heca, ji štirice vn tiščijo in prva se že mau otipa. tečna je za znoret. jo je lažje nosit kot prenašat user posted image
kak teden nazaj sem bila še pametna kk se otroka fajn razumeta in se ne tepeta... ta teden je pa čist druga zgodba. Jaša sam mimo pride, pa jih faše od tamale.

kaj glih zdaj naredila user posted image js sm se pr Jaši stiskala, ona je pa čist tiho pobegnila iz postelje (eno kitico 45 minut že oddremala) in jo je mož ujel na hodniku pred knjižno polico, ko si je ogledovala knjige. ko ga je zagledala, se je mau ustrašila, ker jo je očitno presenetil, pol je pa roko dvignila kot bi ga pozdravila serbus stari user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
   RE: Oktobrčki 2006-6
9.2.2011 11:00:44   
moci
buuuuuuuuu, jaz se bolj malo javljam, ker napol spim. aaaaaaaaaaaaa. bom dala možu še enega otroka, jauser posted image ta naš tamali ga fejst, fejst serje. in noče biti niti v varstvu pri kom, to bo še pestro.

drugače pa piškot, sem te razočarala. smo se včeraj šetali po obali, pa še zeblo nas je. mož je imel rojstni dan in si je pač zamislil obalo in ko je zoji omenil, ni šlo več spreminjat plane, tudi ko sva ugotovila, da je dol megla in mraz. druga opcija je bila kranjska gora. jah ...
moja pa bohinj z vodnim parkom. samo to bi se morala depiliratuser posted image

naša zoja zdaj vsako jutro ful joka, da noče v vrtec in še v vrtcu joka. danes je rekla vzgojiteljici, pa ko me bo lulat, da me boš pustilauser posted image kot da gre v taborišče. ampak jaz sem res težko čakala današnji dan. tudi če cel dan v luft gledam, samo da si mejčkeno odpočijem.

drugače pa kot kaže noče biti več zima, naš otrok pa sploh nima supergov in bo spet treba v šoping. bruh

lep sončen dan vsem skupaj, izkoristite gauser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
   RE: Oktobrčki 2006-6
9.2.2011 12:38:17   
Lu
Živjo,

tudi od mene bolj malo glasu.

Imamo skoz nekaj. dogaja itak na polno. Tiana meče, da je joj. Naj res čimprej mine. Maja še kar pridna, edino čedalje bolj gluha. Sam baje je to normalno po enih kapljicah. Maša zaenkrat pridna.

Jaz več ali manj že vse delam. Križ ne boli več tok. Sprehajamo se pa tudi že veselo. Sploh zdaj ko je tako sonce.

Pridne bodite.


_____________________________

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
   RE: Oktobrčki 2006-6
10.2.2011 8:23:31   
piskot
vceraj sem bila v tisti mehiski kjer smo bile zadnjic, pa mi je bila ful boljsa hrana kot takrat. no mogoce sem bila samo bolj lacna. bilo je pa spet cisto prazno.

moci
, evo si takoj kazen dobila, ce zanemarjas sneg user posted image . glede zoje ... upam da kmalu ugotovite kaj jo muči. martin je šel danes spet v vrtec po 10 dneh. pa je bil kar zadovoljen. jaz sem jima sla vceraj zvecer cevlje kupit, ana je imela samo ta visoke.

lu socustvujem. vem kako je ce je otrok naglusen. meni se je trgalo, vsako stvar 10× poves, pol se ze tako deres, da gres sam sebi na zivce. pa tv tuli, radio tuli. ajoj. upam da se kmalu vse ustima.

_____________________________

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
   RE: Oktobrčki 2006-6
10.2.2011 8:35:30   
moci
piškot, kje si pa kupila čevlje? jaz sem hotela biti komot in naročit iz fotelja, pa bom šla rajši na teren. moram pošlatatuser posted image

mi smo pa danes nekaj ur v kosu spali. yeeey. upam, da bomo še kdajuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
   RE: Oktobrčki 2006-6
10.2.2011 8:38:48   
moci
jaz vem kaj zojo muči, no recimo vem. ful je cmerasta in začne tulit za vsak drek. recimo, ker ne more čevlja zapet, pa ker ne najde copata, ... in potem tam kar naprej joka in jim gre mal na živce, kako ne. in potem sta vzgojiteljici mal jezni, ko se za brez veze dere.
zakaj se pa za brez veze joka, e tega pa ne vem.
se mi zdi, da ima nekaj skupnega z jakobom in tem, da je tamali zdaj večkrat v središču pozornosti, ker je pač smešen in že kaj zna. se trudimo, da ga ne hvalimo preveč, ko je zoja zraven, samo vseeno.
jah, ni lahko biti big sister, jaz že vemuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
   RE: Oktobrčki 2006-6
10.2.2011 9:01:18   
piskot
moci kot bi opisovala martina. danes zjutraj je piskal ene 15 minut ker mu niso sli copati gor. aaaa za znoret. v vrtcu menda ne piska toliko.

mi se ani smejimo skupaj in jaz recem da je fino da jo imamo, da se ji lahko narezimo. ker je kot klovn, nastopa non stop. martina pa hvalim takrat ko on kaj dobrega naredi. ampak smesen pa res ne zna bit toliko kot ana.

cevlje - hervis in deichman. sem bila jaz tudi najprej na amazonu, pol sem sla pa tja in kupila vsakemu cevlje za 15 eur, ker se vedno upam da bo padel sneg in da jih ne bomo potrebovali.


_____________________________

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
   RE: Oktobrčki 2006-6
10.2.2011 9:57:10   
pikapolona2
jst sem včeraj obletala vse štarcune (no na hervis se nisem spomnila) za čeveljce....hočem z debelim podplatom in usnjene pa ni nič...ama nič...no v Doverju mi je ene črne ponujalauser posted image user posted image . Sploh ne vem kam jih naj grem gledat....na Amazonu so še fuuul drage + poštnino so zvišali barabe.

Jokanje....to je obdobje....zdej bi radi bili popolni....in so zafrustrirani ob najmanjšem neuspehu (ko si ne more čevlja obut....ko mu hlače napačno visijo.....pri nas skoz eni lasje narobe štrlijo pa špange zapenja in nori zraben ker niso trdno pripeteuser posted image user posted image ) . Pr nas se pa začen vsake toliko tako idiotsko smejat, da se sploh ne more nehat in poleg recimo s prstom špika Ajdo....Ajda se ji umika ampak Brini je to smešno in se še bolj reži.....moraš prav v drugo sobo odnest Ajdo ker Brina ne more nehat.....prav vidim jo kolk ji igra v glaviuser posted image user posted image .


(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
   RE: Oktobrčki 2006-6
10.2.2011 10:44:53   
frrrr
piskanje in cmevkanje poznamo tudi mi, ja.
Brina je pr na taka Lola, majhna je in smešna. se ji pol skup smejemo.
stanje pr nas čudno. ko že mislimo, da smo zdravi, nekje vn udari. včeraj ponoči Jaša bruhal in zjutraj driskal. danes ponoči Brina bruhala. kr neki no. traja že drugi teden. mam dost.
imamo taščo na delovnih počitnicah, tako da sem v službi. zanimivo, da je vedno nekaj, ko imam js največ dela (konec in začetek meseca).

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
   RE: Oktobrčki 2006-6
10.2.2011 13:13:41   
Renesme**
tist jok za brezveze tudi pri nas poznamouser posted image imamo pa kontra problem kot moci....joka če ne gre v vrtecuser posted image , včeraj je bila cela štala, ko je izvedela, da bo danes doma...da to pa ne, ker imajo oni danes predstavouser posted image

_____________________________

Tinkara 9.10.2006
Bastian 5.11.2010

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
   RE: Oktobrčki 2006-6
10.2.2011 15:11:42   
Lu
A mi da kera link do amazona za čevlje? 

_____________________________

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
   RE: Oktobrčki 2006-6
10.2.2011 16:12:39   
pikapolona2
www.amazon.de

sam meni zadnje čase vedno ogromno poštnino pokaže....baje je dovisno al pošilja amazon ali pa zunanja trgovina ki pač prodaja preko amazona.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
   [Brisano sporočilo]
10.2.2011 21:04:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4766
   RE: Oktobrčki 2006-6
11.2.2011 8:47:57   
moci
potem ga vsi naši oktobrčki malo serjejo, zadnje čase. naši vzgojiteljici pravita, da ga samo zoja. je pa res edina oktobrkauser posted image
mah, danes je bil spet jooooooook.

včeraj sem ji kupila v hm metuljčka, ga bo imela za pusta. vem, zelo izvirno, samo zdaj se mora vse bleščat, naslednja želja je bila princeska s tisto grdo krinolino. user posted image
no, ves dan je bila potem v tistem metulju in tako luštkana, da se mi je kar srce topilo. zjutraj, ko sem vstala je bila že za mizo, oblečena v metulja je sestavljala sestavljanko. zdaj je to top hobi. včeraj jo je čisto sama sestavila in smo jo ful hvalili, pa jo je zagrabilouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
   RE: Oktobrčki 2006-6
11.2.2011 9:00:00   
pikapolona2
Po Brino sta včeraj šla babi in dedi v vrtec in se je baje tako drla in ni hotela z njima domov.....da bo počakala name. Potem so jo 3 vzgojiteljice prepričevale, da mora domov, ker bom mami prepozna in bo vrtec do takrat že zaprt.....no potem je koooomaj šla in pozabila v vrtcu svoje telebajske in se je še zvečer jokala. Pa ko so prišli domov ni hotela biti pri babici...ji je ušla na vrh in v svojo sobo kjer se je preoblačila. Ko bi vi dele kakšno imamo mi po omarah.....ampak jaz nimam energije vsak dan zlagat. Ima ene 3 omiljene majice in potem se skoz vanje oblači....plus nogavice so samo trojne OK otstale so brezvezne.....pa pri nas je isto popularno krilce iz tila in ena princeskina kapa. Tudi krila smo imeli (no malo smo jih skrili) ampak so bila posuta z bleščicami in so bile potem po celem stanovanju te bleščice........In Marko k ima tako fino golobučno glavo je pravi magnet za te bleščice.....haha...še v službi jih je enkrat imel nalepljene in so se mu režaliuser posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
   RE: Oktobrčki 2006-6
11.2.2011 9:09:16   
piskot
pikapolona user posted image user posted image user posted image user posted image

sam tale pust ... vsak dan si izmisli kaj drugega kaj bi bil. na koncu ko se bo odločil, bo pa kostumov zmanjkalo.



_____________________________

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
   [Brisano sporočilo]
11.2.2011 19:49:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 4770
   RE: Oktobrčki 2006-6
11.2.2011 20:38:07   
Lu
Pust bo tik tak tukaj... Mi na srečo imamo že izbrano. In kaj bodo otroci.... Imeli bomo enega Supermena, enega angelčka in eno mini žabico user posted image

_____________________________

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
   RE: Oktobrčki 2006-6
12.2.2011 18:19:28   
Renesme**
pri nas bosta pa za pusta- vila, še krila rabim...pa pikapolonica- ampak tista kapa je tako velika, da je ravno Tinkari pravuser posted image

_____________________________

Tinkara 9.10.2006
Bastian 5.11.2010

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
   RE: Oktobrčki 2006-6
12.2.2011 23:38:01   
frrrr
Jaša bo muca, Brina pa krokodil user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
   RE: Oktobrčki 2006-6
12.2.2011 23:41:25   
frrrr
js pa danes že ok. včeraj sm bla pa adijo pamet. samo ležala sem lahko, vmes šla sračkat na wc in nazaj ležat. slabo mi je bilo, vse me je bolelo, koža me je pekla. ne spomnem se kdaj sem se nazadnje tolk slabo počutila. tudi sedet nisem mogla. zvečer me je zeblo, ponoči sem kuhala.... no, zjutraj pa sem se za silo počutila. je pa mož oba otroka odpeljal k mojim in so preživeli dan tam. sem se počutila že ok, a popoldne ugotovila, ko bilo treba tekat za Brino, da še nisem ok.
v ponedeljek upam, da gremo po 14ih dneh končno vsak po svoje služit in tako ostane naslednje tedne, mesece...

zdaj pa počasi spat... nočko

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
   RE: Oktobrčki 2006-6
16.2.2011 8:33:46   
Lu
Če se vam da, bi z MAšo prosile za vaš glas. Hvala.

http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=170966622949510&set=a.170965626282943.34914.108694805843359&theater


_____________________________

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...
So edinci srečni ali razvajeni?
So edinci res osamljeni in razvajeni? Britanski znanstveniki trdijo nasprotno.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?