|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
13.10.2009 21:25:31   
psaša
Mah, gre. Trenutno kuham vročino, 38. Miha je bil danes na telovadbi z babi, oči na faksu. Lara je pa mala tečka oz. zahtevna je kot user posted image . Cel popoldan ni nič spala, potem bila pa eno uro na jošku in končno zaspala. Ampak res, skoz se ji mora nekaj dogajati sicer ni srečna. Pa ji tam ne paše, pa jo premaknem drugam, pa ji tudi tam ne paše. Pestro v glavnem.
O darilih sploh še ne razmišljamo. Ga vprašam, če bi imel to, pa reče NE in tako naprej. Aja, edino psa bi imel.

_____________________________

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Oktobrčki 2006-6
13.10.2009 22:19:34   
frrrr
ojla

evo mene user posted image smo imeli skoz pestro... ko sva bile z malo v porodnišnici, je bila tašča v lj. potem smo bili sami od srede do četrtka... v četrtek sva šle pa itaq nazaj v porodnišnico in je prišla spet tašča mau v pomoč. od nedelje do danes pa sta bila moja starša tu.
torej imeli smo pomoč, pa še babice in dedki so se nacrkljali user posted image


fanta sta očitno pred 14imi dnevi na telovadbi fasala virus influence, ker sta istočasno zbolela in tam je bil tut kašljajoč fantič z očkom. ali gre za prašičjo gripo nič čist jasno, ker ne dajejo več naprej testirat.... če je virus influence, predlagajo da se zadržuješ doma še 7 dni po prenehanju vseh znakov.

Brina se pridno redi, pridno spi. mau jo črviči na trenutke... upam, da ne bo tolk hudo kot pr Jaši.

Jaša jo ima zelo rad. nisem pričakovala tolk lepega sprejema. sem bila pripravljena na kakšno zavračanje. on jo pa pride tolk luštno pobožat in ji povedat, da je pridna punca user posted image če malika zacmevka, me opomne, da ji morem dat mleko ali pa da jo je treba previt. pridno pomaga pri previjanju, prinese alkohol in zloženec za čiščenje popka... res luštno no. pa tolk luštno vpraša, če jo lahk mau pestuje

sicer pa ima Jaša tut napade trme... ampak tile napadi so bili prisotni že prej. pa zdaj je poleg prihoda Brine še bolan... pa dolgo ni bil na zraku (no, danes sta šla z možem vn preizkusit poganjalca, pa folku sta se izogibala user posted image ), pa rojstni dan je imel in dobil en kup daril... pa babice in dedki so bli tu in se je mogel mau dokazovat user posted image user posted image user posted image če smo sami, je pa prav priden fant. res pa je, da tut veliko časa preživim z njim, ker je Brina trenutno zelo nezahtevno dete. no, ogroženega se ne more počutit in tudi ni še pokazal ali povedal, da bi bil kaj ljubosumen nanjo.

moja alergija... roke in noge še niso ok, še posebej stopala in dlani.zadnjih nekaj dni ne jem claritina in se tut ne mažem več z uno kremo. posušen lišaj mažem kr z domačim ognjičevim mazilom, ker sicer srbi zaradi suhosti. aja, pa včeraj sem na dekolteju in prsih opazila spet neke rdeče pikice in srbet je začelo... če se pa ponovi, se mi pa res scufa. user posted image če je pa temu konec in pogledam princesko v moževem naročju, pa morem rečt, da se je splačalo pretrpet ta mesec srbenja...
aja, zadnja diagnoza dermatologinje pa je bila, da je tovrstna nosečniška alergija iz nosečnosti v nosečnost močnejša. pri Jaši je bilo zelo blago, zdaj pa kr konkretno. sicer sva imela z možem neke dogovore, da bova imela 3 otročke, a bomo raje kr v 4 uživali in se izognili tveganjem za še kakšno srbeče trplenje.


debatirale ste o spanju... pri nas je blo tut obupno. sem 14 dni nazaj naredila plakat po dnevih, pa ene luštne nalepke sem imela na zalogi še od navajanja na kahlico. dober teden je plakat samo visel v njegovi sobi. danes zjutraj pa smo nalepili že 6. nalepko. za jutri si je izbral ribico in jo bomo tudi prilepili. sicer ura še ne ustreza, a vsaj teži ne več. zdaj gre 1x na wc (ponavadi kakat in hkrati še lula), prej je pa težil vsaj 3x za wc. tut pije največ 2x (kozarec imamo itaq v sobi), prej pa uhuhuhu. pred spanjem imamo branje pravljice (to večinoma počneva midva, zdaj pa sploh), potem pa prižgem raimonda lapa in v tem času se on lahko še malo poigra ali pogovori s svojimi pliškoti. ko muska ugasne, je treba lunico ugasnit. večkrat jo že prej ugasne. potem pa enkrat zaspi. kdaj pa kdaj si zaželi družbe, a se to vse redkeje dogaja. user posted image tiste, ki hodite z otrokom spat, naj vam ne bo hudo zaradi tega, saj vas še prehitro ne bo več potreboval. js sm v začetku nosečnosti vsak večer zaspala z malim, zdaj me pa vn napodi, ker hoče svoj mir user posted image

pri spanju me zanima vaše mnenje glede postelj. mali se recimo ene 2x tedensko še zbudi kdaj sred noči (ponavadi okrog 5ih, 6ih). in midva sva ga ponavadi kr k sebi prinesla, pa smo spali do jutra. sicer spi v svoji postelji v svoji sobi na drugem koncu stanovanja. no, zdaj pa naju mau srbi, da bi se počutil izključenega, ker je Brina pri nama. sva razmišljala, da bi na posteljici kr ograjo odstranila in pritrdila posteljico k najini kot smo imeli to z Jašo spedenano. do zdaj še mala ni spala v posteljici, ker jo imava kr v najini postelji user posted image no, in potem bi imeli dovolj prostora, da bi lahko vsi prespali do jutra v veliki postelji. sicer bi mali zvečer še vedno šel spat v svojo posteljo in večinoma bi spal tam, da ga Brina ne bi "motila", če bi jokala. a za crkljanje bi imeli tudi zanj prostor. kaj menite?

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Oktobrčki 2006-6
13.10.2009 22:20:17   
frrrr
hvala vsem za čestitke in lepe želje ob rojstvu in za Jašev rojstni dan! 

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Oktobrčki 2006-6
13.10.2009 22:28:38   
frrrr
vam še opišem kaj se dogajalo 3.10.2009 user posted image

vstala, pozajtrkovala, se nacrkljala z Jašo. mož me odpeljal do porodnišnice.
sledilo ctg, pregled (odprta 4cm), administracija, depilacija, klistir in porodna soba.
tam so me pustili eno uro, če bo začelo kaj dogajat. 12:30 so mi predrli mehur (se tetka orng namatrala, pa vse je bilo še dokaj visoko in maternični vrat fajn debel) in me spet pusili čakat eno uro, če bom dobila kaj popadkov. ker ni blo kej, sem 13:30 dobila umetne popadke. moža sem naročila za ob 14ih. 14:15 je stopil v porodno sobo, sva še mau podebatirala, ker popadki niso bili še kaj preveč močni. potem pa se je začelo. babica je rekla, da bova v 5ih popadkih rodili in naštimala dozo iz 35 na 45. 3je popadki mim, ko je povečala dozo iz 45 na 85 in v tem popadku je Brina padla vn. šlo brez šivov tako kot že pri Jaši. protibolečinskih zadev sem dobila precej manj kot pri Jaši, ker je mož babici povedal, da sem bila čist preveč zadeta. tako, da tega poroda se celo spomnem user posted image
to je to.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Oktobrčki 2006-6
14.10.2009 7:31:34   
altati
dobro jutro!
Frrr - lepo je brati, da se vam stanje izboljšuje.....
piskot - kako je sine martine?

spanje - pri nas načeloma zaspi sam, včasih si zaželi družbo, kakor kdaj...ni mu problem zaspati sam, če si pa kdaj zaželi družbe, pa priznam da se mu pridružim (ali jaz ali mož, odvisno koga si zaželi) z največjim veseljem. Meni je to takouser posted image . kriza bo, ko me ne bo več maral zraven....je pa tako, da zvečer vedno pri njemu v postelji preberemo eno knjigo, potem je pa pri nas še cel protokol poslavljanja (kot bi šel v ameriko) - poljubčki, objemi, božanje, mahanje, še zadnji poljubček, še zadnji stisk rokice itd.....pa lučka mora bit prižgana in v roku 10 minut zaspi. Ven iz sobe pa ne hodi in kliče tudi nič.
Pride pa ponoči itak vedno k nama. Nekje med 1. in 5.uro zjutraj. In priznam,d a upam, da tako še ostane nekaj časa.

frrrr- jaz ne bi komplicirala, če vam paše, spite vsi skupaj, pa bo....

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Oktobrčki 2006-6
14.10.2009 8:44:26   
Anonimen
ah ja frrrr - vi se na velikooo crkljajte. Zdaj pri drugem vidim, kaj to pomeni ''dojenček'' in moram priznat, da se veliko več crkljava kot pri Tristanu. AMpak to samo zato, ker bodo še prehitro zrasli. Sej, kar poglejte jih. Zdej se že pogovarjamo, katera bejba mu je všeč, pa katera ima lepe laske...še malo pa bom tašča ratalauser posted image user posted image

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Oktobrčki 2006-6
14.10.2009 12:26:19   
piskot
dan.

pa smo dobili AB user posted image . Ker mu vrocina ze 4 dan noce izginit in ker so ga vceraj zacela usesa bolet. smo se sli nazaj pokazat. so mu vzeli kri in glej ga vraga, bakterijsko. tko da danes zacnemo pit hiconcil.

Frrr lepo da je slo tako hitro in brez bolecin. pri nas ima ana ze od zacetka tako posteljico zraven brez ograjice, da jo lahko v miru premikam sem in tja ko dojim. ati in martin naceloma spita v otroski sobi, ampak enkrat med 00 in 5 martin pride k nama z ano. vcasih gre potem nazaj, ce ana prevec joce, tko da imamo pestre noci se vedno.


_____________________________

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Oktobrčki 2006-6
14.10.2009 15:44:34   
piskot
no in ko sem prisla domov, sem jedla olivno ciabato, je ana neki piskala, pa sem ji dala mal za glodat. cez eno uro cist flekasta po vratu, pol ure kasneje se po trebuhu, hrbtu, sva sam sli.

tako da sem bila danes ze 3× pri pediatru. upam da bo fenistil pomagal in da mi ne bo vec treba tja, ker mam za eno leto dost. no v ponedeljek ima martin kontrolo, pol pa res dost.


_____________________________

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Oktobrčki 2006-6
14.10.2009 19:57:47   
pikapolona2
Piškot..user posted image ...na kaj pa misliš da je alergična? Pšenica ali olive?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Oktobrčki 2006-6
14.10.2009 19:59:54   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Piškot..user posted image ...na kaj pa misliš da je alergična? Pšenica ali olive?


zgleda da olive. ker kruh je prej ze jedla. dohtarca pa pravi da ni izkljuceno da je kriva soja, ki jo je vceraj prvic jedla. samo dvomim, da bi se pokazalo sele po 24 urah.


_____________________________

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Oktobrčki 2006-6
14.10.2009 21:01:21   
frrrr
o, piškot - upam, da vam fenistil pomaga in bo Ana kmau brez flekov... pa naj se Martin čimprej pozdravi! pol imate pa res dost za letos!

evo, vam povem kk smo speljali današnjo noč... prejšnje smo Jašo migrirali, če bila potreba (okrog 5ih, 6ih). današnjo pa sva ga kr k nam nesla, ko sva šla spat. pa se je okrog 5ih Brina zbudila in ni mogla kupčka podret... ga je motilo, ker je jokala in je prosil, če ga lahk kdo nazaj odnese v njegovo sobo user posted image torej crkljanje zjutraj bo, ne bo pa imel občutka, da je sam samcat, Brina ima pa kakšne privilegije... problem rešen user posted image

ja, se bomo kr crkljali kolkr se da in dokler se da... prehiter minejo ti lepi trenutki... Jaša se tut ne bo več z mano poročil, ampak s svojo ljubico Najo user posted image

je pa z dojenčkom res mau dela... al pa je Brina tolk pridno dete... ne vem no... je, podira kupček, mau jo crkljamo, previjamo in to je to.
nas pa še čaka neki divjega... vem, da se ne sme primerjat otrok med sabo, a to je takšna nedolžna primerjava... Jaša se je na previjalni pustil razvajat, dal vse 4 od sebe in sva ga lahk masirala... Brine je blo pa že v porodnišnici po celi previjalni polno, rito meče levo desno, nič ni pri miru... že v trebuhu je bla veliiiko bolj divja kot Jaša... bo ena divja bejba to user posted image



(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Oktobrčki 2006-6
15.10.2009 9:22:57   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

mater, sem pa jest naivna....dones, ko imam malo več časa, slučajno priklopim na tisto srečno linijo ali kaj že in je bilo vprašanje za 2000 eur, da naj SEŠTEJEMO VSA ŠTEVILA NA SLIKI:

6-4+7+2-1+3+(5*0)+8-7

in povemo rezultat...Aja, blond kakor sem, vse to pridno izračunam in ponosno klicarim, dokler ne ugotovim da je vse skupaj en nateg. No, da boste lahko pridno računale, rezultat je bil 1177 - ODAKLE ?

ej, jst sm tut tole mimgrede vidla in bla čist presenečena, ko je en tip klicu za 14 in ona, ne, ne ,neuser posted image   to je itak eno sranje, ni za gledat, še manj za sodelovat...


_____________________________

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Oktobrčki 2006-6
15.10.2009 11:32:47   
*anč*
Čestitke velikim oktobrčkom Jaši, Tinkari in Martinu ob rojstnih dneh!! user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Oktobrčki 2006-6
15.10.2009 11:33:57   
Anonimen
no kako ste kaj bolančki ? Upam, da vsi okrevate.

Je katera za kakšen kofi danes popoldan ? Bom v Kranju - moram mal za jest nabavit, možiček jutri zvečer pride domov za vikend, pa da mu skuham eno govejo župo. user posted image

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Oktobrčki 2006-6
15.10.2009 12:52:59   
Anonimen
aja, kakšno kremo za obraz uporabljate ? naš ima tako rdeča lička, pa saj videz me ne moti, samo peče ga user posted image . Baje je od welede fajn. ops...sem hotla napisat od viledeuser posted image

si grem raje en kofe skuhat

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Oktobrčki 2006-6
15.10.2009 12:57:26   
altati
lina, jaz bi bila takoj za kavo, ampak se izobražujem do 17h, potem imam pa body pilates in se mi ne izide....kakšen drug dan se lahko pa takoj zmeniva...


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Oktobrčki 2006-6
15.10.2009 13:14:55   
Anonimen
no drži - a izobraževanje imaš ? user posted image user posted image  A kako najceneje preživet 6 dni v NY ? user posted image

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Oktobrčki 2006-6
15.10.2009 15:23:19   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

no drži - a izobraževanje imaš ? user posted image user posted image  A kako najceneje preživet 6 dni v NY ? user posted image


saj veš da je ta študija na tebiuser posted image
jaz hudooo težkooo čakam tvoje rezultate te študijeuser posted image
kdaj mi jih boš predstavila?


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Oktobrčki 2006-6
15.10.2009 17:18:57   
Anonimen
jah no, sej meni niti do kranja ni uspelo priti, sva kar v Zbilje zavila - je želel labodke futrat. Moram jutri ornk rokave zavihat, če hočem kej narest. Pa še v službo moram vmes skočit. user posted image  Že vidim, kako bo potekal dan.

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Oktobrčki 2006-6
16.10.2009 8:58:28   
pikapolona2
dobro jutrooooo

kakšno je stanje?

Piškot ste bolje? Frrrr kako vam laufa? Lina cesta je že? Komu lahko danes čestitam? (jaz nimam seznama z rojstnimi dnevi)

Pr nas je končno brez vetra in se bo mogoče celo malo otoplilo. Včeraj sem imela oblečen za v LJ tanajbolj debel pulover in čez vetrovko....pa mi je bilo komaj komaj zjutraj.

a sem povedala da je Hofer en nateg. Včeraj sem bila v KR pa potem v dveh v LJ in ni bilo tistega kugelbana. Majke jim to res glih 5 komadov dajo na policouser posted image ....zdej pa res nkol več ne grem v ta Hofer.

kaj bi danes delala? A čm mal posesat...neeeeee....grem mal šivat...jaaaaaaaa.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   [Brisano sporočilo]
16.10.2009 9:08:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 96
   [Brisano sporočilo]
16.10.2009 9:09:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Oktobrčki 2006-6
16.10.2009 9:36:30   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

pikapolona, kaj boš pa šivala?


bom probala aplikacije na majčke. Brini sem kupilo veliko čisto navadnih enobarvnih majic.....pa da jih malo poživim in spremenim v malo drugačne :-)
Če bo ratalo :-)

Včeraj sem pa Davida videla na Rudniku...je zavijal na avtocesto...jaz pa tudi....sam sem šele pol zaštekala k me je prehitel pa sem videla KPuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Oktobrčki 2006-6
16.10.2009 9:48:14   
Maxica
Končno mi je uspelo se prijavit, nekaj sem z gesli pobrkljala in mi ni uspelo. user posted image
Tako da sem dolžna še eno veliko čestitko vsem malim nadebudnežem, ki so praznovali v teh dneh svoj tretji rojstni dan. Vse lepo še naprej, dragi sončki. user posted image
user posted image

Naš Max je tudi fasal vnetje ušesa, še dobro, da mu Hiconcil hitro prime. Vsaj enkrat na leto ga ima zihr, presneto. user posted image
Frrrr, prečudovita Brina, saj sem ti jo že pohvalila, sam vseeno. Topim se.user posted image  Ne vem, če ne bom tudi njo mal posvojila. user posted image
Piskot, kako je Ana? Presnete alergije.
Psaša, tebi pa tudi ne uspe mal izpreči, kaj? Upam, da bo počasi...


_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   [Brisano sporočilo]
16.10.2009 18:43:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvoje...
Si vedela, da mesec rojstva, v katerem je rojen tvoj otrok, lahko vpliva na njegov poklic?
Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?