vitabella
|
zdravo punce! nikjer ni nobene ???? v glavnem, meni gre dobro, se držim diete. Ni težko, sem si sposodila knjigo z recepti strica M. in so notri tako dobri recepti ... njami :-D. v glavnem se da prehranjevati po teh receptih, upam da bodo rezultati tudi vidni včeraj sem se malo pregrešila, saj sem ob zgodnji večerji (smo meli sardelice in školjke na buzaro - brez moke) pojedla en kos polnozrnatega kruha, ampak mislim, da to tudi ni tako hudo aja, sem spekla kruh in .... no ja ... saj je, ampak vaja dela mojstra!!!! sem pač jedla tega iz kruhomata, ki ima 85 % polnozrnate moke. drugače pa se meni v tej sladici zdi kar nekaj pregreškov, sladkor, smetana (ta je po mojem še najmanj), maslo (v knjigi piše, da je treba maslo absolutno odstranit iz prehrane!!!!)-lahko pa daste peki papir, če je treba z maslom samo namazat pekač. V glavnem meni sladica ni všeč, hvala bogu, in mi ne dela skominov. moram rečti, da se mi sladkega skoraj ne lušta, če se mi že, pa pojem 70 % čokolado, pa magari celo rebrco brez slabe vesti. v kratkem imam pa tudi rojstni dan in sem že gledala da bom spekla montijevo toplo čokoladno torto, sem prepričana da bodo vsi navdušeni nad njo! v glavnem punce, držite se! aja, pa še današnji jedilnik z: polnozrnati otrobi z mlekom m: kavica brez mleka k: polnjeni paradižniki s tunino kremo (recept v knjigi) v: postrvi z mandeljni (smo že sprobali in je fantastično) z motovilcem NJAMI!!!!