Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 21:50:44
|
|
|
|
spps
|
pupa_b. če se želiš pridružit čveku, ti kar
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 21:51:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ne ne, tega pa nisi pri meni prebrala. Pa kaj si je dal banano notri al kaj? mogoč si predstavljaš banana split?
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 21:53:11
|
|
|
|
spps
|
takega bi?
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 21:57:17
|
|
|
|
spps
|
no pol pa lahko noč,ker samogovor pa ne bom imela
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 21:57:29
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps takega bi? To mi delaj tebe rabimo tu gor
|
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 21:58:12
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps no pol pa lahko noč,ker samogovor pa ne bom imela Lepo noč ti želim.
|
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 21:58:40
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ne ne, tega pa nisi pri meni prebrala. Pa kaj si je dal banano notri al kaj? mogoč si predstavljaš banana split? nehaj, grem zdej po sladoled.
|
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 21:59:00
|
|
|
|
yania
|
čer...še kera tu? jaz samo mojo princesko pospremim do postelje.... al bi bak
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 21:59:52
|
|
|
|
Najaa
|
Persida, kako? yania jaz sem tu. Čakam felišo, da ji povem, da mi2 pridema z dvojno družbo. Mislim še tavečje.
< Sporočilo je popravil Najaa -- 29.10.2009 22:00:48 >
|
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 22:01:36
|
|
|
|
spps
|
Persida, še zate ena slikca potem pa grem res ajo ajo Lahko noč
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 22:03:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania čer...še kera tu? jaz samo mojo princesko pospremim do postelje.... al bi bak nočko tud tebi
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 22:03:50
|
|
|
|
Najaa
|
spps kok si radodarna danes. Ziher bosta veseli.
|
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 22:03:52
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Persida, kako? yania jaz sem tu. Čakam felišo, da ji povem, da mi2 pridema z dvojno družbo. Mislim še tavečje. Fajn ko je mir v koči .Sem htela it spat že ob 18 ,pa sem mogla pospravit naš mali svinjak.Posodo sem edino pustila za jutri ,ker mi res ni več .
|
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 22:04:47
|
|
|
|
Nina00
|
Dober večer! Najaa, Yania kdaj se potem jutri dobimo?
|
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 22:04:48
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Persida, kako? yania jaz sem tu. Čakam felišo, da ji povem, da mi2 pridema z dvojno družbo. Mislim še tavečje. Fajn ko je mir v koči .Sem htela it spat že ob 18 ,pa sem mogla pospravit naš mali svinjak.Posodo sem edino pustila za jutri ,ker mi res ni več . Ob 18h?? Kaj takrat je že noč? Čaki, od kdaj pa spita? Ah posoda te bo počakala. Mene tudi vedno.
|
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 22:05:06
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Persida, še zate ena slikca potem pa grem res ajo ajo Lahko noč Hvala zadela moj okus
|
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 22:05:26
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dober večer! Najaa, Yania kdaj se potem jutri dobimo? Ob 11h pri felišini službi. Prideš še ti z obema? Da bomo vrtec furale.
|
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 22:05:29
|
|
|
|
spps
|
le za koga bi pa ta bila.... :D
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 22:06:20
|
|
|
|
Najaa
|
spps hvala. Sam bolj mi je všeč s kratkimi lasmi. Drgač pa, se držim tvojga podpisa.
|
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 22:06:45
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dober večer! Najaa, Yania kdaj se potem jutri dobimo? Ob 11h pri felišini službi. Prideš še ti z obema? Da bomo vrtec furale. Ne, gre starejši v vrtec, ker tako rad hodi pa že tako veliko manjka zaradi bolezni. Bova vsaj dve samo z enim
|
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 22:06:55
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Persida, kako? yania jaz sem tu. Čakam felišo, da ji povem, da mi2 pridema z dvojno družbo. Mislim še tavečje. Fajn ko je mir v koči .Sem htela it spat že ob 18 ,pa sem mogla pospravit naš mali svinjak.Posodo sem edino pustila za jutri ,ker mi res ni več . Ob 18h?? Kaj takrat je že noč? Čaki, od kdaj pa spita? Tomaž je zaspal ob petih ,Anže ,pa ob šestih .Jutri ,pa bo ob petih fešta v dnevni .Saj ,če tak realno pogledam 12 ur ,pa res ne moreta spat vsaj mojadva ne. Ah posoda te bo počakala. Mene tudi vedno.
|
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 22:07:43
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dober večer! Najaa, Yania kdaj se potem jutri dobimo? Ob 11h pri felišini službi. Prideš še ti z obema? Da bomo vrtec furale. Ne, gre starejši v vrtec, ker tako rad hodi pa že tako veliko manjka zaradi bolezni. Bova vsaj dve samo z enim Tudi dobro. V glavnem, ob 11h, pol pa skupaj naprej v gosjem redu. Moram si še pot napisat...
|
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 22:08:13
|
|
|
|
Nina00
|
Persida pojdi spat! Saj, če te posoda slučajno ne počaka, tudi ne bo hudega
|
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 22:08:44
|
|
|
|
Najaa
|
Persida, kako pa tako zgodaj?? Madonca, to pa je hitro, sej ni čudno da ste tak zgodaj auf. A to zarad ure, ko se je premaknila?
|
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 22:08:52
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dober večer! Najaa, Yania kdaj se potem jutri dobimo? Ob 11h pri felišini službi. Prideš še ti z obema? Da bomo vrtec furale. Ne, gre starejši v vrtec, ker tako rad hodi pa že tako veliko manjka zaradi bolezni. Bova vsaj dve samo z enim Tudi dobro. V glavnem, ob 11h, pol pa skupaj naprej v gosjem redu. Moram si še pot napisat... Mam že jaz sprintano. Za vsak slučaj
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiVIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Sprememba vremenaJaka RRKako vam je všeč sprememba vremena?Končno malo hladnejše vreme. (
24%)

Vrnite mi sonce! (
76%)
Število vseh glasov: 221Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!