|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Blato dojenega dojenčka 16.10.2009 7:55:49
|
|
|
|
nebo
|
Dobro jutro, me zanima kaj bi to pomenilo, da je naš (2,5 meseca) imel včeraj zvečer 2 krat rumenkasto-rjavkasto blato, sluzasto, zraven pa še takšne zelenkaste grudice, kot nekaj sesirjenega....drugače pa je dobre volje, je )no to ni itak cel dan ). A je možno, da je to zato, ker je meni nekaj slabo včeraj in danes, aja pa prehlajeni smo vsi.. Bogu hvala za baby vac!!!
|
|
|
|
|
RE: Blato dojenega dojenčka 16.10.2009 7:56:51
|
|
|
|
bučkabb
|
to je čist normalno
|
|
|
|
|
|
RE: Blato dojenega dojenčka 16.10.2009 7:57:03
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Dobro jutro, me zanima kaj bi to pomenilo, da je naš (2,5 meseca) imel včeraj zvečer 2 krat rumenkasto-rjavkasto blato, sluzasto, zraven pa še takšne zelenkaste grudice, kot nekaj sesirjenega....drugače pa je dobre volje, je )no to ni itak cel dan ). A je možno, da je to zato, ker je meni nekaj slabo včeraj in danes, aja pa prehlajeni smo vsi.. Bogu hvala za baby vac!!! Ni. To je vse normalno.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiBi znali nuditi prvo pomoč svojemu dojenčku?Padci iz postelje, opekline s kavo, dušenje s koščki hrane so pogoste teme pogovorov in izmenjevanja izkušenj mamic, zat...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Udariti tujega otroka.
пеперутка16
Se vam je že kdaj zgodilo, da je odrasla oseba, v sorodstvu ali ne, udarila vašega otroka v vaši prisotnosti in kako ste se odzvali?