Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: izkušnje z - lulčki pomoč 16.10.2009 19:32:01
|
|
|
|
sye
|
hvala ti ledenaa, si me potolažila. Zakaj mi tega niso tako obrazložili, pa ne bi bilo nepotrebne panike. Hvala.
|
|
|
|
|
RE: izkušnje z - lulčki pomoč 17.10.2009 9:10:37
|
|
|
|
ljupka
|
Men so tud rekli da je cajt se bo že kožca dala dol!Enim operirajo pri 3 letih!Moj ni imel tako hudo,ampak so čakal da se zgodi čudež.Zdaj je star 6 let in ga pelem dvakrat na teden,da mu zdravnica namaže z eno kremo,mu noter natre pod kožco,to bo eno 10x pol mu bo pa dol potegnila,se pa lepo otpira,tako,da mislim da bo! Sem pa mnenja ,bolje prej ,kakor pozneje!
|
|
|
|
|
RE: izkušnje z - lulčki pomoč 17.10.2009 21:54:00
|
|
|
|
sye
|
ja danes ima pa še živo rdeče vse, ker sem včeraj mal preveč verjetno potegnila, ko sem gledala kaj je. Pa večkrat mu razpoka kožica do krvi.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiDriska pri dojenčku in otroku: Naravne reš...Preverite nasvete za enostavne domače pripravke, s katerimi si lahko pomagate, ko dojenček ali otrok dobi drisko.
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Težakepa*Koliko tehtate?50 - 60 kg (
30%)

60 - 70 kg (
29%)

70 - 90 kg (
34%)

nad 100 kg (
6%)

nad 150 kg (
1%)
Število vseh glasov: 876Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!