Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Pa kaj se sekirate toliko za druge? Pac dela vsak po svoje. Ni se potrebno nalivat z vodo, treba je pac spit dovolj tekocine (kolicina pa variira od posameznika do posameznika). Po teh crnogledih napovedih bi mene (in malega) v nosecnosti ze pobralo. Glede na to, da sem imela hude probleme s slabostjo in bruhanjem, sem seveda bila dehidrirana in posledicno veckrat na infuziji. V dobrih dneh pa je bil super uspeh, ce sem spila liter vode na dan. - Takrat je bil urin cisto ok. Pac moje telo ne potrebuje treh litrov, pa je ok. Pa je bila to prakticno vsa tekocina, ki sem jo zauzila, ker je npr. od hrane ni moglo biti.
Dobronamerni nasveti....he he....pod to si jaz predstavljam nekaj drugega. Ne pravim, da so vasa mnenja cisto zgresena, ampak to se ne pomeni, da morajo pa potem vsi delat tako. Najbrz pa tudi ne zivite v iluziji, da vas bodo tiste, ki se s tem pac ne strinjajo in ne zivijo tako, takoj upostevale?