Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Suha koža na obrazu - kakšna krema? 22.10.2009 23:53:24
|
|
|
|
Najaa
|
Najboljši je bepanten, za suho kožo.
|
|
|
|
RE: Suha koža na obrazu - kakšna krema? 23.10.2009 0:32:12
|
|
|
|
mateyka
|
naša ima ful občutljiva lica, imamo Mustelin Hydra-Stick za veter in mraz in je zakon. notri ima mes drugim vosek in to nredi tak film čez da jo res zaščiti. aja, pa dost praktično je, ker je v stiku in ga samo pomažešpo licu in ga ni treba razmazat kot kremo itd.
< Sporočilo je popravil mateyka -- 23.10.2009 0:37:53 >
|
|
|
|
RE: Suha koža na obrazu - kakšna krema? 23.10.2009 12:37:50
|
|
|
|
nia5
|
Penaten Wind & Wetter Creme, nam pomaga
|
|
RE: Suha koža na obrazu - kakšna krema? 23.10.2009 17:27:56
|
|
|
|
Sooncek
|
Penaten Wind & Wetter Creme, nam pomaga IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Penaten Wind & Wetter Creme, nam pomaga A to prodajajo tudi v lekarnah? Al kje drugje?
|
|
|
|
RE: Suha koža na obrazu - kakšna krema? 23.10.2009 22:22:57
|
|
|
|
missi
|
Krema, ki je pomagala mojemu sončku je A. Vogel - Bioforce Creme 7 Herb Cream. Priporočali so mi jo v lekarni in res pomaga. Lp
|
|
|
|
RE: Suha koža na obrazu - kakšna krema? 24.10.2009 21:35:00
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
mi uporabljamo to: KLIK
|
|
[Brisano sporočilo] 24.10.2009 21:58:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Suha koža na obrazu - kakšna krema? 25.10.2009 17:33:10
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera IZVIRNO SPOROČILO: Sooncek Penaten Wind & Wetter Creme, nam pomaga IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Penaten Wind & Wetter Creme, nam pomaga A to prodajajo tudi v lekarnah? Al kje drugje? Jaz sem jo kupila v Mullerju Jaz kupujem Penaten izdelke v Avstriji, imajo pa jih tudi v Mullerju ja.
|
|
RE: Suha koža na obrazu - kakšna krema? 28.10.2009 11:23:20
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sooncek Zanima me, kakšne kreme uporabljate za obraz za vaše otroke. nivea wind&wetter...smo zadovoljni
|
|
RE: Suha koža na obrazu - kakšna krema? 3.11.2009 9:50:03
|
|
|
|
nežka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj mi uporabljamo to: KLIK Tudi mi uporabljamo to za dojenčka, za starejšega pa tole: link Obe sta super.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiOtroci imajo pravico do svobodnega izobraž...Klavdija Hočevar Kastelic, ustanoviteljica zasebnega zavoda Lada center, opozarja, da je izobraževanje po Ustavi Republi...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
slovenijaanjasakoliko otrok bi morali imeti slovenci1 (
4%)

2 (
36%)

3 (
48%)

4 (
7%)

5 (
2%)

več (
3%)
Število vseh glasov: 325Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!