buškolinka
|
no tako je to, če se preveč hvalim, da nimam tipičnih znakov - in potem včeraj ugotovim, da vse kaže na to da imam vnet mehur in seveda takoj preverim, če lahko pijem urološki čaj, ki sem ga navajena že več let - seveda ne smem - in potem še nekaj internetnega raziskovanja in ugotovim, da to pa le ni tako nedolžna zadeva v nosečnosti, kličem G in reče naj grem k splošni zdravnici in naj se pri njih oglasim kot dogovorjeno (v četrtek) No, v glavnem, glede na to, da se mi zadeva konstantno ponavlja, sem bla prepričana, da ni tako nevarna, in sem bla kr šokirana ob branju vseh zastrašujočih objav - sproži splav, predčasni porod, okuži plod, ... in sedaj seveda šibam na pregled (in verjetno kake preiskave) k spl.zdravnici in upam na najboljše edino kar sem ta trenutek spremenila je to, da sem do zdaj (v 6 urah) spila že 2 litra vode in da jemljem brusnični koncentrat, kaj drugega pa verjetno tud ne smem, ali pač?!?! ah, kaj bi zdaj dala, za TIPIČNE znake glede prvega pregleda pri G, pa se je moj možek ponudil, da gre zraven, če želim...in sem rekla,da lahko gre, pa magari če pred vrati počaka samo toliko, da ne bom sama z vsemi temi novimi občutki
|