Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
!
v ponedeljek rojstni dan, hkrati pa je to tudi materinski dan, da bi bil zelo lep spominček, če bi lahko začutil brcike. Poskusi s temle "receptom": kozarec sladkega soka (če se da zdravega
), potem pa se uleži na hrbet in rokice na trebušček. Nič migat, samo čakat in verjamem, da bosta začutila. Upam! Pri meni je to delovalo. Velikokrat pa tudi zaradi nepoznavanja partnerjevega dotika ravno takrat nočejo brcniti.
leži in kam je obrnjen. Lahko vas brca ravno v trebušček in ga zato čutite, oz. je lahko (kakšen dan) obrnjen v hrbtenico in ga zato ne čutite. Mislim, da res ni razloga za strah in paniko, če še ne čutite in predvsem, ne ustrašite se, če boste čutile brcike, potem pa kakšen dan ne. Vsaj v teh tednih še ne.
Ne vem, koliko je res velika, ampak očitno 14 cm ni prav (nikjer nimam zapisanega tega podatka), lahko pa napišem, da ima 382 g. Naj vas teh 14 cm ne bega.

! Se je končno pokazala :) Vse je ok, edino punčka naj bi bila za en teden premajhna. V mat.knjižico so mi napisali kontrola rasti čez 4 tedne in pobarvali s flomastrom. Ne vem, naj me skrbi ali kaj. Ker velikost je bila pred 14 dnevi primerna, sedaj pa je kar za en teden premala...
.
(tudi mi jo bomo imeli
) in pa
O Chipolinotih pa nimam pojma,žal.
....kaj pa zdaj naj pokličem in grem prej tja kot pa naslednji teden v petek?...kaj mislite????.....ali ta vnetja škodijo našim sončkom...upam, da ne......
Včasih kar na 2 uri. Piti probam kar precej, potem pa skoraj da dežuram na WCju. Tako da, pomojem je to čisto normalno, ker ko nisem bila noseča, nisem vstala več kot 1x, ali pa sploh ne.
, joj, jaz že kooomi čakam, da se tale zima poslovi in nas obišče težko pričakovana pomlad, sploh pa sooonček. Martinčka, včeri pa k da bi te naš
slišal, je mel zvečer pravi žur v mojmu bušiju
pa le 1.5 kg. Kakšna razlika.