Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

boš častla pa bo...
.Tako,da marca,ko se mi izteče porodniška,nimam službe.Imam pa namen it za sebe,samo še nimam lokacije in sredstev dovolj.Ja,naš srednji fant bo decembra star 2 leti in ga ne bom pred 3-jim letom dala v vrtec.Sem pa dala tavečjo hčero v jasli z 15 meseci,ker sem delat začela in je bilo super,samostojna,edino bolana skozi,iz tega razloga ne bom dala prej manjših v vrtec.Tak,še kaj vas zanima?
in
višavskega terierja, sem drugač iz Tabora..sedaj pa živimo na Pobrežju blizu pokopališča...
nimam več v planu ker smo našo Anejo čakali 5 let..po vseh tabletah, laparoskopijah, itd...sem zanosla ko sem rekla da se ne grem več in ne požerem niti ene hormonske tablete več...mi je pa vsa zadeva pustila sledi na psihični bazi...ampak se pobiram počasi
ampak tudi to se bo porihtalo
. Moj mož je kuhar po poklicu in to tudi doma večkrat prezentira...
...pol bi se vam lahko okrog 11:30 pridružila ker imam tečaj do takrat. V petek pa ne morem, ker nimam avta...še vedno