Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Če bi naju hoteli pofočkat -->
Nč ni pojedu, sam u jok pa konc! Pa zanč je tko papcal riž pa korenčka, dans pa ni šanse! Tko da bom zdej poskusla rajši s krompirjem mu korenčka dat pa da vidmo! Ma že svoje ideje glede menija... Ponoč smo pa "zgural" sam s čajem! Nč vn iz postlce sam dvakrat flaško v klunček in je bla 6 ura ko sva se šla previt in papat. Mega! 
.
, tukaj je pa še najino plazenje, če naju hočete podpreti:
Kje majo še kej pocen cotk? C&A sm vidla prej gor - a se je šlo to za cotke za male al velike?
, tko da sva mogli it prej iz vode. Je bla ful zaspana, v avtu je glih za 3 minutke zaspala, pol je mogla pa it ven. Mava pa kr daleč se za pelat cca. 30 min, pa prej mora še jest GH, da ne pobruha bazena
) 3 cepljenje pa imamo 27. 5.
je pa full velik. Naša pupa ma komaj 61cm in še ne 6 kg, pa se mi včasih zdi kok je velika...sicer sem jaz bolj majhna oči pa tud ni 2 m velik tk da nima bit po komu ogromna
. bom mogla kupovat že za 1 leto. pa so te majhne cunjice tako lepe
). in se je prav prisrčno smejala čisto vsem. itak je ko ciganček. vsakemu gre
Čez dan pa spi katastrofalno! Po petnajst minut, redko da uro, uro pa pol v kosu - ponavad takoj zjutri po zajtrku. Včeri je poskusil župco s korenčkom in kolerabo pa mejčkn kaše je blo not zakuhane - to kr smo mi jedl v glavnem. In mu je fajn pasal! Sam kot je rekla patronažna - ne bomo prehiteval z živalskimi maščobami in belo moko. Če pa sam proba, pa najbrž nau konc sveta