|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
20.7.2010 11:51:11   
lenybaby
Evo nas, končno z dopusta! Madona, al je blo tko vroče na dolenjskem da smo komi čakal da smo pršli domov na hladno! user posted image  Ko je bla najhuj vročina smo se kr ob pol deset_ih napokal v avto in se šli potepat po podeželskih cesticah da je mali vsaj malo spal, pol smo bli mal po štacunah, kavicah, šli smo na kosilo in na obisk, pa je bla šest zvečer ko smo pršli domov! user posted image  Edin tko smo lahko zdržal tistih 36 stopinj zunaj in minimalno 29 v spalnici kljub prižgani klimi.

Tudi pri nas mamo že dva zobka, oba spodaj, pa ni blo tko hudo. Trenutno se ubadamo z malo povišano temperaturo (zleze mal čez 37 proti večeru) in mali je cel pikast po vratu in pod pajsko, mal tud po obrazu... Dohtarce ni, baje da je na letnem dopustu od 5. do 30. (matr, kolk je enim luštn ej...sej pol bo pa jesenskih počitnc en teden pa zimskih, pa božičnih,...pa še kak teden bolniške... boh ne dej da je mali bolan!user posted image ). Sej vem da ni ne vem kaka vročina sam ga vidš po učkih k se revčku kr bleščijo da mu neki ne štima. Pa sm šla pol včeri za vsak slučaj pa svečke v lekarno da naumo ponoč okol skakal če bo kej panike. Je kot da ni nč sam tečka je pa na kubik in sam spal bi. Drgač je pa u iber pridno bitje! user posted image  Je z nami kosilo, zanč je pospravu četrt postrvi na žaru pa pečenga krompirčka zraven, nč ga ne moti niti kak listek peteršilja al pa mal česna od tržaške!user posted image  Postavlamo se na vse štiri sam zaenkrat sam sklece dela! user posted image  Če ga pa daš centi od tal z nogicami tko teče da mam filing da bom že jutr za njem tekla. Nogice že hočesam prestavlat ko stoji trdno na tleh tko da nism zihr da se bomo prou velik plazil pr naš bajt. To bo še veselo!

Nč, zdej grem pa internet na glavo obrnt za kako varstvo...... Kera mi je že omenjala eno gospo v Mostah?user posted image  eva1 ? Sori če sm zgrešila sam če si bla ti, mi lahko prosim pošleš njen kontakt in napišeš kako ste bli kej zadovoljni z njo? Hvala!

Lep dan vsem, dans je fino k je oblačno, prou paše mal! user posted image


Pa še par slikic z dopusta:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil lenybaby -- 20.7.2010 12:04:27 >

(odgovor članu podezelje)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
22.7.2010 9:50:50   
Eva19
hej mamice user posted image user posted image

tuki pa res nismo ne vem kako klepetave user posted image no sej tud jaz komej kej časa najdem, preberem rada kakšno stvar, pišem pa bol malo. no in kaj je novega, mi smo začel kobacat, pri 8 mesecih...gremo še bol počasi ampak pridemo pa po celem stanovanju user posted image no in seveda se zdej za ful dalj časa lahko sama zaigra ker je tok bolj zanimivo vse skup. od vročine mi ful več spi, vsaj trikrat na dan. noči pa seveda še vedno cele prespi. zobka imam še vedno dva. je prava babnca že ratala naša mala, konc avgusta imamo kontrolo, tako da šele takrat bodo novi podatki. naslednji petek, sepravi 30 gremo pa na morje, za 14 dni kampirat. že tok vsi komi čakamo. en vikend smo že bili, in je bila mala čist zadovoljna v šotoru user posted image tako da mislim da nekih problemov ne bo. počasi stvari že na kup vlečeva, ker to je tok krame, da bojo še njegovi, ki grejo z nama samo za vikend, pomagal mal peljat user posted image

drugače pa lia tko rada čofota, zdej smo ji en nov bazenček kupil in je tko navdušena nad njim. hm še mal pa bojo šli naši user posted image proti enemu letu starosti. porodniška se bo počasi začela iztekat, no meni ne, ker bom itak še frej, kar še kakšno leto...ampak v varstvo bo pa lia še vedno šla, ker se bo mami  mogla učit user posted image user posted image

no toliko od nas... lepo se imejte

(odgovor članu lenybaby)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
23.7.2010 6:40:54   
cesarica1981
Pozdravček.

Mene pa samo zanima kaj dajete malčkom za večerjo, so to samo kupljene mlečne kašice ali še kaj drugega?
Čim manj vroč dan vam želim....

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
26.7.2010 23:03:38   
mamka3
Po dolgem času se tudi jaz javljam. Več kot mesec dni smo uživali na morju. Tamala je plavala in čofotala, prava morska deklica je bila.
Zaenkrat smo pri 8 mesecih in10 dneh samo na dojenju, ker ne mara nobene hrane. Drugače pa imamo že 7 zobkov, 4 zgoraj in 3 spodaj. Pleza nazaj, ker še ni osvojila tehnike naprej.
Uživajte v prijetnih temperaturah.

(odgovor članu cesarica1981)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
28.7.2010 15:24:59   
pikica 28
tudi od mene pozdravček po zeloooo dolgem času.

Skartka stari smo 9 mesecev, jemo že vse kar je na mizi. Redko kdaj skuha zanj posebej, če res mi jemo kaj tako začinjenega ali pa svinjsko meso. Mi že delamo prve korake, stojimo sami brez pomoči. LEpo čebljamo, gaga, atata, ma, blabla... Znamo dati papa, ploskamo in pokažemo kako smo veliki.
Moj je pri sedmih in pol mesecih zavrnil vsako mleko in tako preidno papkamo jogurte, skute, sirne namaze, kislo mleko, sir...da nadomestimo dve flaši mleka na dan. (po navodilih pediatra).

Zvečer skuham polento, mlečni riž, gris ali pa kos kruha namazanega s toplenim sirom in čajček, čokolino, keksolino....


_____________________________

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu mamka3)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
29.7.2010 6:31:49   
cesarica1981
Pozdravček.

Ali vi že dodajate kravje mleko oz. alpsko mleko ko kuhate gres ali mlečni riž?

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
2.8.2010 11:01:53   
juniorka
Joj, ste zgovorne, da sledit ne morem user posted image
Jaz kravjega mleka se ne dajem, zdrob in polento na vodi skuham in z veseljem poje. Pravtako se ne dajem beljaka, zato tudi bebe piskotov in zlatih kroglic se ne jemo. Tudi paradiznika se ji nisem dala, zacela sem pa s pomarancnim sokom, ker smo prehlajeniuser posted image  Ma saj ni cudno, ko je hecno vreme, pa tavecji je imel vrocino, nimam pojma, kaj mu je bilo...
Drugace pa so zadeve komplicirane pr meni, se z mojim razhajava in sem mislila, da bova lepo vse uredila, glede na to, da drug drugega ne prenasava vec, pa ni tako, je ful zoprn in mi najeda, pa pri denarju je vse zanj.. Mah, kaj cem razlagat, namesto veselja pri dveh cudovitih otrocih imamo kaos!
Napisite kaj...

(odgovor članu cesarica1981)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
3.8.2010 17:54:31   
podezelje
hojla

jaz naši pupi ne dajem več nobenega mleka na flaško,ker potem skoraj vse polije.vsak čas bo shodila in ko pridno vadi ful napenja bušija inseveda prileti mleko. ker pa je AM bruhala,ne polivala,ji dajem že kak teden domače kravje mleko-naredim ji muesli vsako jutro.naša je vse razen svinjine,sladkorja,medu,jajc in tudi ostale jungfood ne(čips,smoki,....)najraje ima ribe.ima že4 zobke,pridno čeblja,ponavlja glasove in gibe.zdaj 2 dni pa tudi že kaže svojo voljo na nekoliko strašljiv način.ko želi ven(če bi bilo po njenen,bi bila znaj 24ur na dan) in takoj ne skočim,leže na tla in se začne zvijati nazaj.danes si je pri babici začela sama obuvati čevlje-no njeni poskusi,ne razumeti dobesedno.čez dan še vedno ni časa za spanje in je pred tem protestni jok.drugače je pa  zdrava,super napreduje in zgleda zelo srečna.


_____________________________

vse dobro

(odgovor članu lenybaby)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
4.8.2010 14:02:49   
moglan
caryn ste dobili voziček iz nemčije? Zadovoljni? Koliko časa je potoval?

hvala


(odgovor članu podezelje)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
5.8.2010 10:09:58   
moglan
ah sem kura, ne voziček, sedežek.


(odgovor članu moglan)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
11.8.2010 18:15:51   
Metuljcica77
pozdravljene mamice

ne bit hude, bolj malo pišem ampak vse preberem, zmanjkuje časa ...

vidim da vse cca isto doživljamo ....

imam le eno vprašanje, a ste že vse dobile menstruacijo, jst še ne, sej ne da jo pogrešam user posted image , dojiva se še 2x na dan ...

uživajte maksimalno

(odgovor članu moglan)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
12.8.2010 7:46:56   
caryn
IZVIRNO SPOROČILO: moglan

caryn ste dobili voziček iz nemčije? Zadovoljni? Koliko časa je potoval?

hvala




dobili avtosedež...zadovoljni, čeprav smo ga čakali več kot 4 tedne user posted image . ni pa rešil težav, saj se mali tudi naprej ne mara vozit, ker mu je slabo in bruha. res je bogi v avtu, čim so ovinki rata čisto bel, kot zid.

naš malček je na morju ful hitro napredoval...od plazenja se je posovil in sedaj kobaca, ali pa kar po vseh 4 če je kakšna prepreka. zmore tudi že stopnice navzgor, se dviguje kjer je možnost...tako da se je že večkrat prevrnil, pa tudi stol nanj, ampak ga to ni izučilo...če je le možnost se najraje dviguje ob stolu.

v posteljici se pravtako dvigne, v hipu je na nogah. imam sicer zaščito sicer ca. 20 cm čez celo posteljico naokoli (iz ikee), potem pa še to višjo, ki pride pri glavi, vendar se najraje dviguje tam kjer zaščite ni, tako da dobimo kakšno buškico. (zaradi ujenosti, ko se dviguje)

hodi tudi že ob pomoči...sem ga vedno držala pod pazduho, sedaj pa mi vzame roke in me kar sam prime za prste, da greva bolj hitro.

včeraj smo imeli pregled pri 9 mesecih...lepo napredujemo...imamo 77 cm in 10,8 kg in že 6 zobkov! prva dva smo dobili že pri 4,5 mesecih...ostale 4 pa v zadnjih 3 tednih.

juniorka...žal mi je da berem take poste...vseeno upam, da najdeta tisto iskrico, ki vaju je združila in da boste še naprej uživali kot družina...

kampiranje...kam date spat otročička v šotoru? v prenosno posteljico ali spi kar pri vas?

voziček...imam ful problem, ker se mali izmota iz paščkov v vozičku (ker imamo naslon na poteg, se najprej upre s hrbtom v naslon, da ga spravi dol nato se obrne okrog in je rešen paščkov) in potem vstane in se hoče stoje peljat...grozno, ker ne morem na noben daljši potep...če mu ne rata vstat se pa dere, tako da ga moram za ene 5 minut vzet ven in nosit...kar pa pri njegovi teži ni najlažje user posted image . sedaj smo kupili marelo...upam da bo kaj bolje, samo kaj ko z marelcami po makedamskih poteh ne gre najbolje. kakšna ideja kako otročička motivirat za sedenje v vozičku?


_____________________________

09.11.2009: 50 cm, 3285 g
1 m: 56 cm, 4950 g
2 m: 61,5 cm, 6900 g
3 m: 65,5 cm, 7810 g
4,5 m: 69 cm, 9100 g
6 m: 72 cm, 9500 g
9 m: 77 cm, 10800 g

(odgovor članu moglan)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
12.8.2010 10:06:21   
luan
No, pa da se še mi malo javimo.Gašper lepo raste, le teža mu počasi napreduje.Noč prespi od šestih-sedmih zvečer pa do sedmih zjutraj.Čez dan gre dvakrat spat po uro in pol.V glavnem že jemo kosilo skupaj, samo da njemu še vedno spasiram(čim so večji koščki se mu zaletava in se davi).Stekleničko imamo samo še za čaj ali vodo pa še to raje spije po požirkih, da se lahko malo afnauser posted image .Sadje in zelenjavo ima rad skoraj vso HB(samo banane ne more videtuser posted image ).

Vozičkali bi se več, pa čisto ponori ko ga dam not.Tako, da smo veliko v sadovnjaku in on sam malo raziskuje.Sedi že kar lepo, včasih ga še malo prevrne na eno ali drugo stran, potem pa se krega da je jojuser posted image .
Kopa se že kar v tuš kadi, kjer mu namestim samo "čiček" in potem uživancija sto na uro.

V avtomobilu se tudi ne mara vozit, tako da vse vožnje planiram v času spanja in če imam res srečo tudi zaspi po nekaj kilometrih, če ne pa se dere ko zverinauser posted image .Čisto drugače kot ta prvi sin, on se je zelo rad vozil v vozičku in avtomobiluuser posted image .

Ravno zdaj spi in je malo miru v hišiuser posted image .Grem počasi pripravit malico zanjuser posted image .

LP in uživajte s svojimi sončki.

_____________________________

Temni šolni mraka odstopicajo v gosjem redu slabih šal, da luč razuma odvesla v morje modrih ogledal.

(odgovor članu caryn)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
12.8.2010 10:09:33   
luan
IZVIRNO SPOROČILO: Metuljcica77

imam le eno vprašanje, a ste že vse dobile menstruacijo, jst še ne, sej ne da jo pogrešam user posted image , dojiva se še 2x na dan ...

uživajte maksimalno


Midva sva se dojila do petega meseca potem sem pa presahnilauser posted image .Menstruacijo pa sem dobila že dva meseca po porodu.Pa sem polno dojila.Zanimivo je, da prvega sina pa nisem dojila(ni nikakor steklo) in sem dobila menstruacijo po štirih mesecih in seveda tudi takoj za tem zanosila.

_____________________________

Temni šolni mraka odstopicajo v gosjem redu slabih šal, da luč razuma odvesla v morje modrih ogledal.

(odgovor članu Metuljcica77)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
13.8.2010 12:51:04   
lenybaby
Odgovor na vprašanje: ne še. Pa je mali star 9 mesecev. In me tudi kar malo skrbi, čeprov je ginekologinja rekla da je to lahko normalno če se še vedno doji. Počasi s tem zaključujeva (samo še zjutraj in ponoči) in zdaj upam da se bo vse poštimal počasi - čeprov ja - tud jst je ne pogrešam preveč! user posted image
Dans mava sistematskega pri 9. mesecih in me prou firbec matra kaj in kako. Naš mišek že veselo kobaca naokoli, ob opori stoji in hodi, ravnotežje ga še mal matra, drgač je pa orng dec! Po mojih izmerah mora met okol 75 cm, moja vaga pa kaže okroglo 11-ko! Men ni vidt debel, zato pa me zanima kaj bo rekla dohtarca. Mamo tri zobke, dva pa še rineta ven in posledično nič ne spimo. Rad bi zaspal, al mu pa celo rata za deset minut pol se pa spet zbudi. Tko da je bla dans orng pestra noč... Pa mažem pa kot da ne pomaga. Mam pa mislm da se reče dologel, baje da je doberuser posted image Katera pozna?

(odgovor članu Metuljcica77)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
13.8.2010 14:06:56   
Eva19
hej... kako ste? se po dolgem času oglašam, smo bili 14 dni na morju, je bilo res krasno, tamala uživala sto na uro.. ampak domov smo pa bronhitis prinesli... tko da je naporno. sej je dobre volje tko kot ponavadi, samo ventolin ji je pa tko težko dajat, pa nos skos pucat, je tak jok. ima katera še kakšen nasvet, da se čim prej pocajtamo. mažem jo še z materino dušico, pa v kopalnico se zapreva za 15 min, notr pa vroča voda povsod teče. upam da bo kmalu boljše. 

(odgovor članu lenybaby)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
13.8.2010 16:02:19   
Perlica76
Pozdravljene!!
Tudi jaz vas kar pridno berem,zdaj pa sem se odločla še kaj napisat,mala je namreč pri noni!
Danes smo bili pri pediatru,baje je prelahka(ima kg pod normalo in dolžino nad normalo-tako je rekel),torej tehta 7540kg in je dolga 74cm.Napotil nas je na gastroenterologijo in me je zdaj kar malo strah!!!Je pa naša drugače zdrava,nikoli bolna,ima 4 zobke,vstaja ob opori(dvigne se povsod kjer je mogoče)po vseh štirih(po kolenih) šiba 100/uro,...le teža nas z....!Je pa tudi res,da je ful aktivna,nima sekunde mira,niti ko je(je že vse obroke z nami,samo njej malo posterem z vilico,pa kuhamo manj slano),pa tudi čez dan se mi zdi,da premalo spi(2x po 30min),zvečer pa gre spat ob 19h in spi do 6h.
Kaj jim date ve jesti pred spanjem?Kašo,mlekce,...?Mi ji damo preden zaspi mleko po flaši.
pa-pa

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
18.8.2010 22:49:03   
bellamia
po 100letih tudi od mene pozdravček, če samo pomislim kako smo eno leto nazaj čvekale.... zdaj pauser posted image .... nam ves čas poberejo tile mladički. pri nas vse ok, jemo, se dojimo, se plazimo, vse ampak res vse dajemo v usta.... skratka pestro.
perlica76 tudi mi smo prelahki, pa tud ta starejša je že 4leta prelahka, ampak jaz jih ne dajem na nobene preiskave, ker sta zdravi, jesta in vse je ok.(pa moj mož je ful suh, jaz pa ne tako zelo kot bi bila radauser posted image )

drage moje mamice uživajte, crklajte se...jaz grem septembra že v službouser posted image
kako bom pogrešala cele dneve zuser posted image

lp


(odgovor članu Perlica76)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
24.8.2010 13:10:27   
pi82ka
Ojla,
po dolgem času...neki me zanima. V ponedeljek sem klicala v zd.doma da se naročimo za pregled pri 9.m in sva se s sestro mal o prehrani pogovarjale in mi je rekla da naš otrok ne je pravilno in da popije preveč mleka, kaj mislite o tem jedilniku, ki smo ga prakticerale kar nekaj časa:
-zajterk:200ml mleka
-malice ni, ker spi od 9:30 do 11:00
-kosilo: zelenjava, meso, juha,...nekaj konkretnega skuham
-malica pred popoldanskem spanjem: 130ml mleka
-malica po spanju: sadje ali skuta, puding,...jogurt,...
-večerja: rižek različen (neka kašica pač mlečna)
-130ml mleka pred spanjem
Vmes pa še spije kak sok, vodo ali čaj odvisno

Rekla je, da popije preveč mleka in da čist grozn k nima malice dopoldne!
Ali lahko napišete kako pri vas poteka hranjenje, ker danes sem poizkusila da je zjutraj spila manj mleka in sem ji ob 9:00 dala eno kašico...s težavo je jedla in tko bolj malo pojedla no pol ob 12:00 mi pa pomoje zarad tega še kosila ni hotla jest, ker ni bla dost lačna, ponavad je full jedla kosilo in se je res fino najedla. Rekla je, da imamo premalo goste hrane in preveč mleka kar pomeni, da je možno, da ji hemoglobin (železo) preveč pade in ne bo o.k.
Kaj menite, čist me je zmedla in prestrašla.

hvala za pomoč

(odgovor članu bellamia)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
24.8.2010 20:11:26   
tassika
Pi82ka pri nas je tko:
- ob 8 zajtrk žitna kašica s sadnim frutkom
- ob 10,30 malica sadna skutka
- spanje
- okoli 13-14 kosilo zelenjava
- 16 - 16,30 malica jogurt
- ob 19 večerja mlečna milupina kašica piškot
- pred spanjem 120 - 150ml mleka
- okoli 4-5 zjutraj 120ml mleka

Po vašem imava midve še več mlečnih obrokov, ne vem v čem bi bil problem?user posted image

_____________________________

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
24.8.2010 20:50:21   
pi82ka
ja jaz tud ne vem v čem je problem...čist sem slabe volje ker se res trudim, da bi otrok jedu vse, da mu full kuham in pripravljam stvari sama in pol dobim tole v zahvalo, naša tko z užitkom popije un mlekec, da se ji kr učki zasvetjo ko ga dobi user posted image .  Pa da bi mogla pit po kozarčku vse kar teče, čim manj flaško uporabljat, sam pol bi pr nas mlek zlival stran, ker ne zna še pit po kjozarcu...to le vodo pije, pa še to zdej k je blo vroče nisem tok prakticerala ker mi pol ni dost pila in je bla sitna....
Odločla sem se, da ji mlečnega obroka ne bom ukinjala pred popoldanskim spancem in da ji zjutraj ne bom sila jest dokler bo hodila spat. Ker je bla tko zadovolna, zdej se mi zdi, da ji pa kr neki manjka.  Pa še tko je, da včasih spi do 7:30 in pol ke do 8:00 spijemo 200ml mleka čez uro in pol gre pa nazaj spat za kero uro in pol, pol pa je ornh kosil user posted image

hvala tasika

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
24.8.2010 21:27:17   
tassika
A se ti še prej kaj zbudi, mogoče bi mleko dobila prej in potem nek zajtrk. Jaz gledam tako, da jo hranim približno tko kot bo v varstvu, zato ima za zajtrk žitno kašico, zdaj ko gremo v petek na dopust bo pa jedla ali sendvič ali pa kruh pa marmelado, kar pač bo, čez ji bom dala pa malo mleka. MEni so rekli da naj bi toliko star otrok še vedno imel okoli 500ml mlečne prehrane, se pravi mleko ali pa jogurti, skutke,... kar vsebuje mleko. Naša mislim, da dobi. KRvno sliko pri 9m ima super in si ne sekiram. Ti sama najbolj veš kaj je dobro za tvojega otroka, edino kar je, če jo boš dala v varstvo ji poskusi približati prehrano tistemu, kar bo dobila tam, da ne bo prevelik šok.user posted image

_____________________________

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lenybaby)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
25.8.2010 9:20:31   
pi82ka
v varstvu bo pri mojih starših, smo v isti hiši (en štuk nižje) in ni panike kar se tega tiče. Bomo vidl, če bojo delal krvno sliko kaj bo pokazalo, če bo o.k. bom nadaljevala s prehrano po svoji presoji.

Drgače pa naša  full rada hodi, če jo primem za rokce in pol včasih take velike korake dela...čist smešna je user posted image  sam se ne pobere na nogice in tud za sedet se ne pobere, se pa kotali in dviguje rito. Je bol lenčka se mi zdi edin hodila bi pa skoz.
Na vodo je nora ni važn al je banja al morje, toplice,...prehodil smo že full hribov in tamala uživa v ruzaku full. Full čebla...mamo nove besede tako, tako,tako .....Rada ma druge otroke in živali, gre pa znama povsod in je full ne zahteven otrok. A ja razen pestvat se pa ne pusti vsakmu...midva, pa dedi in babi pa druga babi, drug dedi je bav bav (enkrat jo je neki hecav, se ji je paču in se ga je ustrašla), ostali pa kukr je oziroma bol ne user posted image . To me zdej ne moti edin kakšen olk je sitn in rine vanj o...ampak naša se lepo stran obrne ha,ha,ha čist jasno pokaže da nej neha tišat vanjo in težituser posted image .

lp

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
26.8.2010 13:35:52   
pi82ka
Joj Juniork...tok ne rada berem in slišim take zgodbe. Pa kako a se moški (ljudje) tok spremenijo al smo slepe dokler smo noro zaljubljene? Men je full hudo, ampak tok parav se razide po rojstvu otrok da me kr srce boli. In pol včasih sama kej pojambram...pa si pol mislem pa kaj mam zajambrat. Jaz ti želim, da se vseeno vajina zgodba zaključi na miren nači, če se že more.user posted image

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
31.8.2010 8:23:25   
lenybaby
Najin dan poteka približno takole:
-7:30 ko se zbudi se malo pocartava in podojiva
-9:30 malica (kakšna skutka, sadje, kašica...)
-10:00-12:00 spanje (če mamo srečo:) )
-13:00 - kosilo (zelenjava, meso)
-15:00-17:00 spanje
-17:30 malica (jogurt, puding, sadje, mlečna kašica...)
-20:00 večerna flaška mleka z dodano kašo
-ponoči še vedno ne spimo celo noč... :( ponavadi se dojiva 2x, prvič okoli polnoči, drugič okoli štirih zjutraj)

Drugače pa zdej že dva dni spi v "svoji sobi" (beri dnevni sobi ki smo jo zdaj žrtvovali za otroško sobo. In spi 5x boljš kot v najini spalnici! Ko bi to vedla bi ga že zdavnej spokala iz sobe! ;)) Drugače pa nam hoja ne dela problemov, rečeno pa je blo da naj ga ne "treniramo", da se mora postavt na noge sam. In tko tudi delamo. Ta mali pleza po štengah, dviguje se ob vsako stvar k jo doseže in je sploh čist naspidiran in neznansko zabaven! Pleše na muziko, tolče po piskrih, raziskuje omare in izumlja nove igrače! Zabavno je ratalo, prou zares! ;))
Dans morva po nakupih, kake hlače rabva zdej ku je mrzlo ratal! Sm vidla da majo pri chiccotu ful popuste. BTW: A ste nabavle kake "marele" za vaše fantiče in dekliče? MEn se gre da bi pridobila neki prostora v prtljažniku pa mal iščem kaj bi mela. A maste kak predlog? Kako dolgo pa sploh potrebuje marelo? Gledala sem od quinnija zapp-a, zdej je v babycentru za 140 eur, znižan iz 200. Kaj pa kej cenejšga? Hitr rastemo, mamo že 11 kil, rabm neki kr ne bo pojutršnjem prešvoh za našo rito! ;))

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?