Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

kljub temu, da imamo jedilno mizo 2m stran, se v glavnem vsi radi zadržujejo okoli otoka, ne glede na to ali kuham ali ne.
. No moram rečt da sem zlo velika ljubiteljica kuhanja in da ogromno kuham, pa nimam nekih vsakodnevnih izhušenj s špricanjem.
no v glavnem, moje ploščice za štedilnikom so večkrat umazane in od korita kdaj tud šprica v steno, sploh če mali kako žlico dobi v roke med pomivanjem. V kuhinji imam po tleh ploščice, če bi imela pa otok, bi bil pa vsaj v jedilnici parket, ki mi ga je škoda, da šprica dol na njega. No drugač pa jaz ta velik del pulta z razgledom na jedilnico in dnevno uporabljam kot delovno površino in mizo hkrati (mamo barske stolčke tam) pa še tamali včasih gor sedi in pomaga (zraven štedilnika pa mu tega ne bi dovolila) , tako da imam sicer polotok, ampak brez štedilnika in korita.