Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Ampak ni kaj, sluzba je pac sluzba... vceraj me je ena oseba (s katero sem prvic v zivljenju sploh imela kontakt) tako prizadela, da sem skoraj napisala odpoved. Ce bi imela kaksno opcijo za rezervo bi res dala odpoved, pa naj se drugi potem pretegnejo za take primitivne egocentrike. Mislim, jaz se trudim na vse konce in kraj,da jim posljemo v Albanijo opremo v cimkrajsem moznem casu, on pa z mano kot da sva krave skupaj pasla ali pa da se poznava ze od malih nog. Vam povem, da mi je zadeva res segla do srca in sem se danes zalostna. Ah ja, se opravicujem, ampak malo sem morala pojamrat...
. No, res je, da je rekel za kakat, ampak vseeno... napredek je. Ker tole se je sploh prvic zgodilo, da je odsedel na skoljki ali kahlici. Pa da vidimo, ce se bodo zacele stvari pocasi premikati tudi v tej smeri. 
iz csd seveda (povsem nepričakovano) in so me zgleda šli preverjat za OD in so ugotovili, da je Tanja imela na njeni knjižici v 09 3,14€ obresti, jaz pa nekaj več, ker sem mela nekaj vezano. In gospoda mi je znižala dodatek za 15€, tako da moram vrniti nekaj manj kot 50€ za tri mesece nazaj. Piše, da sem zatajila, ampak jaz nisem imela teh izpiskov nikoder (prepisujem samo iz dohodnine), oni so se z vsem strinjali, sedaj pa takole.
.
. Danes sem ze bolje in upam, da tako tudi ostane.
Pa še menstro imam na obisku in zvečer lahko padem v posteljo, ni treba da sem še polna energije
Seveda smo bili vsi veseli,ko je prišla povedat da jo tišči in tudi kot ??? ne vem kdo
pravi da jo kakat
a mala je pokazala zanimanje za to...